Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký jarní horoskop: Býk

Překonejte lenost!  Začněte třeba tancem
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Nejlepší období: od 1. dubna do 16. května

Všechno, co se vám dosud zdálo v lásce ubíjející, nudné a citově vyprahlé, dostane nový směr a získá novou energii. Můžete upevnit hlavně svoje současné vztahy, a to ať s manželem či přítelem, tak i s matkou nebo kamarádkou. Důležité je najít takovou činnost, které se budete společně věnovat. Je nejvyšší čas, najít si prostor na zážitky s protějškem, nejspíš ho totiž začíná trápit, že ho zanedbáváte. Podceníte-li tuhle skutečnost, hrozí hádky a střety. Pozor také na flirtování a podobné zábavy, mohlo by vám to zbytečně zamotat hlavu.

Zásadní zdravotní problém by vás neměl překvapit, jen už konečně začněte pravidelně sportovat. Pokud zatím bojujete s „lenorou“, pohybové aktivity odstartujte pohodovým plaváním nebo na kurzy tance vytáhněte kamarádku.

V oblasti peněz a kariéry se až do poloviny roku nic moc nezmění. Těšit se ale můžete na období za přibližně půl roku, to vám půjde vše, na co se jen podíváte.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak