Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chcete ploché bříško? Projezte se k němu

  • Pořiďte si do léta ploché bříško díky jídlu
    13. května 2013 | 06:00

    Kdo z nás by nechtěl mít ploché bříško, zvláště teď když je léto za dveřmi. K bříšku jako prkno vám mohou dopomoci jednoduché triky i některé potraviny, stačí o nich jen vědět.

  • Magická hodina

    "V pondělí začnu hubnout." Kolikrát už jste si tohle řekli?
    Autor: Shutterstock
    Nezapomínejte na odpolední svačinku mezi 15 a 16 hodinou. Díky tomu, že se v tuto dobu najíte, zrychlíte svůj metabolismus a navíc se vyrovná hladina cukru v krvi, tím se sníží produkce inzulínu a zamezí se tak ukládání tuků v oblasti bříška.

  • Hubněte žvýkáním

    Aby dieta fungovala a vaše tělo zároveň nestrádalo, musíte mít příjem živin vyvážený
    Autor: profimedia.cz
    Důkladné žvýkání je jedním z největších pomocníků v cestě za dokonale plochým bříškem. Trávení jídla totiž začíná už v ústech, kde je potřeba jej dokonale rozmělnit, aby pak ve střevech nevznikalo tolik plynů, které by nadýmaly.

  • Vyměňte obyčejnou sůl za mořskou

    Solí proti mnoha neduhům
    Autor: Shutterstock.com
    Mořská sůl obsahuje více minerálů a méně sodíku než kamenná sůl, proto tolik nenadýmá. Příliš mnoho soli v jídle zadržuje zbytečně moc vody v těle, způsobuje otoky a nafouklé bříško.

  • Trocha kajenského pepře neuškodí

    Kájenský pepř
    Autor: Shutterstock.com
    Potřebujete-li dodat jídlu výraznou chuť, pak určitě použijte kajenský pepř, který dokáže zrychlit spalování tuků v těle a snižuje chuť k jídlu. Je prokázáno, že díky jedné lžičce kajenského pepře v jídle spálíte během 4 hodin až o deset kalorií více, než kdybyste toto koření nepoužili.

  • Zelený čaj jako spalovač kalorií

    Zelený čaj má údajně léčivé účinky
    Autor: scom
    Tři šálky zeleného čaje denně mohou rozproudit váš metabolismus natolik, že díky tomu spálíte o 30 kalorií více. Zelený čaj navíc zlepšuje náladu a navozuje psychickou svěžest.

Diskuse ke článku
.