Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chcete na léto skrýt své nedostatky v plavkách nebo šatech? Poradíme vám jak!

11. června 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Téměř každá žena se před létem snaží svou postavu dostat do formy. Ne vždy je úspěšná tak, jak si vysnila a pak trpí myšlenkou, že bude muset obléknout letní šatičky či plavky, které ukáží všchny nedostatky jejího těla. Tomu ale může být konec, stačí si jen vybrat vhodné plavky či spodní prádlo.

Jaké plavky jsou letos v kurzu?

Letošní sezóna bude plná nápaditých střihů s velkým množstvím doplňků. Všechny parádnice si přijdou na své díky mašličkám, páskům či zdobnému řasení. Opět není problém sehnat dvoudílné plavky se zavazováním jak za krk, tak s klasickými širšími ramínky, které se hodí pro větší prsa. Kalhotky také seženete jak nízké se šňůrkovým zavazováním, tak klasické i konzervativní typy s vyšším pasem i trendy nohavičkami.

Autor: Leontyna.cz

Letošní léto bude jedničkou pro ženy, které by rády skryly své nedostatky, retrostyl. Díky plastikovým kroužkům mezi ňadry, širokým ramínkám, vysokému pasu a tradičním motivům 40., 50. a 70.let krásně skryjí plnější tvary. Naším tipem pro ženy plnějších tvarů jsou plavky značky Triola!

Autor: Leontyna.cz

Pokud byste si ráda vylepšila do plavek hrudník, doporučujeme plavky značky Sielei. Dámské dvoudílné plavky z nové kolekce této značky se vyznačují podprsenkami s vyztuženými košíčky push-up. Většina těchto plavek má zapínání na zádech, ramínka jsou nastavitelná a na zadní části odepínatelná. Model se dá nosit jako klasická podprsenka nebo zavázat za krkem.

Autor: Leontyna.cz

I ženy, které mají problém s tím, že když jim sedí vršek, nesedí jim spodek a naopak, si letos přijdou na své. U výrobce plavek Kostar si mohou koupit zvlášť spodní díl plavek a zvlášť podprsenku.

Autor: Leontyna.cz


Jak na štíhlou siluetu do šatů?


Necítíte se ještě na plavky a raději byste v létě vypadala skvěle v plážových či jiných šatičkách? V dnešní době je to naprosto jednoduché. Existuje mnoho druhů stahovacích kalhotek, které udělají z vašeho bříška a zadečku výstavní kousky.

Autor: Leontyna.cz

Např. stahující kalhotky Mitex Ela s vyšším pasem ideálně stahují oblast břicha, zadečku a boků, takže se budete cítit skvěle i v upnutých minišatech.

Pro ženy plnějších tvarů nabízí kvalitní stahovací spodní prádlo např. eshop Leontyna.cz.

Autor: Leontyna.cz

No a pokud vás trápí celulitida, není nic snazšího než vyzkoušet vysoké bermudy Scala s anticelulitidním efektem vyrobené z příjemného materiálu, který je měkký na dotek. Výborně tvarují postavu v bříšních partiích i kolem stehen.

Pozor SLEVY pro čtenáře Blesk.cz!

Pokud vyplníte níže uložený formulář, získáte 10 % slevu na jakékoliv plavky. Akce pro čtenářky Blesk.cz má platnost do 31. 7. 2013.

Sleva na plavky ve výši 10 % pouze pro čtenářky online magazínu Bleskproženy.cz a speciálu Fit v a pohodě!