Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem

  • 23. března 2017 | 13:00

    První jarní víkend by měl být konečně slunečný, a proto se nechte vytáhnout na některou z venkovních akcí. I kdyby ovšem pršelo, máme pro vás nápad, kde se schovat pod střechou a přitom si víkend užít dosytosti. Kam vyrazit?

  • Jarní víkend v Palladiu

    Autor: palladium.cz

    K jaru patří jarní úklid a s ním spojený úklid ve vašem šatníku. Prázdné místo si pak doplňte tento víkend v pražském nákupním centru Palladium. Od pátku do neděle na vás čeká více než 60 obchodů, které vám v rámci tohoto víkendu nabídnou slevu 20 až 30 procent. Vedle toho se můžete těšit na doprovodný program, jako jsou módní přehlídky, workshopy s blogerkami a nabídka služeb zdarma, jako jsou líčení, kosmetické poradenství nebo vlasový styling. Více informací se dozvíte na palladiumpraha.cz/jaro.

    Zajímá vás, co objevíte v jarních kolekcích v obchodech v Palladiu? Podívejte se na video:

     

    Video se připravuje ...
    Styl od A do Z: Vybraly jsme pro vás první jarní novinky v obchodech • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Polívkování na náplavce

    Autor: www.prazskenaplavky.cz

    Milujete polévky? Pak se v sobotu od 10.00 do 18.00 vypravte na pražskou náplavku na festival nazvaný Polívkování. Ochutnat budete moci nejen klasiku české kuchyně, jako jsou bramboračka, kulajda, knedlíčková či dršťková, ale hlavně polévky z celého světa jako ruský boršč, mexické chipotle a menudo, malajsijskou laksu, francouzskou bouillabaisse, vietnamské pho, španělské cocido, marockou hariru nebo japonskou miso polévku či ramen. Vegetariány určitě uspokojí pestrý výběr zeleninových krémů a luštěninových polévek. Náš tip? Rozhodně zelňačka z uzených žeber od české foodblogerky Monovaření.

    Jak to na Polívkování vypadá? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Na co se můžete těšit na letošním jarním Polívkování na pražské Náplavce? • VIDEO: Brigita Zemen

  • Festival Evolution

    Autor: http://www.festivalevolution.cz

    Biopotraviny, fair trade výrobky, ekologicky šetrné výrobky a vychytávky, přírodní kosmetika, to všechno a mnohem víc představí od pátku až do neděle na 400 prověřených vystavovatelů na pražském Výstavišti v Holešovicích. Vedle toho tu na vás čeká bohatý program s více než 180 přednáškami, workshopy, vystoupeními uznávaných odborníků, kteří vám odpoví na otázky, jak objevit svůj skrytý potenciál, zda existuje spojení mezi emocí a nemocí či jestli můžeme věřit na náhody. Více informací najdete na festivalevolution.cz.

  • Křest alba Chantal Poullain

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube.com_RomekHanzlik/bpž

    Pokud to máte do Prahy daleko, vyrazte v sobotu do moravské metropole – do Brna. Oblíbená a respektovaná herečka Chantal Poullain, která se neméně výrazně profiluje také jako zpěvačka, zde totiž v sobotu 25. března od 19.00 představí nové album s názvem Chansons. Křest alba proběhne v rámci koncertu v Divadle Bolka Polívky. Těšit se můžete nejen na její klasický hluboko posazený hlas a uchu lahodící francouzštinu, ale také na jazzové trio a samozřejmě nejen zpěvaččiny vlastní písně, ale zejména na tradiční francouzské šansony. Více se dozvíte na divadlobolkapolivky.cz.

  • S Klubem českých turistů

    Autor: 100letvznikurepubliky.cz

    V sobotu 25. března také začínají velkolepé oslavy výročí 100 let vzniku republiky a 130 let v pohybu. První ze sta plánovaných výletů a sta kulturních zážitků je pochod Za jarním sluníčkem. Všechny tyto výlety a kulturní zážitky organizují členové Klubu českých turistů a budou se konat až do října 2018. Vybrat si můžete trasu na pět, sedm, devět, sedmnáct a dvacet dva kilometrů. Co vás čeká jako odměna? Vstup do expozic Národního technického muzea zdarma, kulturní a hudební program v cíli od 13 hodin. Na akci budou k dispozici první razítko 100 let republiky a tematická samolepka do brožury vydané k tomuto projektu. Více informací se dozvíte na 100letvznikurepubliky.cz.

Autor: red
Diskuse ke článku
.