Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

A je to venku! Známe hlavní hrdiny filmu 50 odstínů šedi

Známe představitele Anastacie Steelové a Christiana Greye
3. září 2013 | 10:00

Hrolivě se spekulovalo, snilo a plánovalo. Natočilo a vyrobilo se spousta falešných trailerů, napsalo se hodně kritik. Jenomže teď je všemu konec. Oficiálně u víme, jaký muž se objeví v roli sexy Christiana Greye.

A musíme říct, že je to docela zklamání. I když je herec Charlie Hunnam (33) docela pěkný chlap, představy o extrémně charismatickém panu Greyovi, podle nás úplně nesplňuje.

Stopětaosmdesát centimetrů vysoký blonďák s polodlouhým strništěm si zahraje zahraje společně s herečkou Dakotou Johnson (23) hlavní roli v knižním trháku 50 odstínů šedi.

Hvězdná dcera

Knihy se prodalo přes padesát milonů po celém světě, a její autorka, E.L. James napsala na svém účtu na  Twitteru: "Je mi potěšením vám oznámit, že krásná Dakota Johnson nám právě kývla na hlavní roli Anastacie Steelové k připravovanému filmu 50 odstínů šedi."

Že vám jméno herečky skoro nic neříká? Pak vězte, že herecký talent nemá od Boha, ale od rodičů. Její maminkou je totiž Melanie Griffith.

Sexuchtivý miliardář

Od trilogie slavného románu se očekává, že bude mít podobný, nebo dokonce i větší úspěch než Twilight sága. Nevinná panna Anastacia Steelová se zamiluje do charismatického miliardáře Christiana Greye, který si ji postupně podmaní a udělá z ní svou sexuální otrokyni.

Celý příběh je protkán tajemstvím, romantickou láskou a nevyřčenou minulostí sexuchtivého Greye. tak uvidíme, jak se role zhostí jeho představitel, sympatický blonďák Charlie Hunnam.

Autor: ema