Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na červenec: Odpočívejte a čerpejte energii, bude potřeba!

  • Co si pro vás hvězdy přichystaly na první měsíc prázdnin?
    1. července 2014 | 06:00

    Přestože školákům začaly prázdniny, vy budete muset letní měsíce přežít v práci, pouze s vidinou blížící se dovolené. I tak byste ale měli využít všech možností, které vám teplo a sluníčko nabízí. Zjistěte, na co si dát v červenci pozor a kde si můžete dovolit trošku polevit.

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dovolená a horké letní noci už pomalu ťukají na dveře, vy se ale nejste schopná odpoutat od starostí, s nimiž se poslední týdny setkáváte. I když se vám do toho nebude chtít pustit, hvězdy mluví neúprosně - potřebujete změnu výraznou změnu. Ať už se bude týkat čehokoli nebo dokonce kohokoli. Snažte se čerpat energii z toho, co můžete sama ovlivnit a tím ostatním se příliš nezaobírat.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
  • Býk (21.4. - 21.5.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku léta vsaďte na vyváženou stravu, dostatek spánku a procházky na čerstvém vzduchu. Zužitkujete je totiž hlavně v druhé polovině měsíce, až přestanete pracovní záležitosti zvládat tak hladce, jako doposud. Napouštějte se proto do žádných složitostí, ani věcí, které je potřeba udělat hned a s vynaložením veškerých sil. Energeticky náročnější projekty si nechte na srpen.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nelitujte ničeho! a v první řadě ne peněz, které jste se rozhodli utratit za dovolenou. Bez debat si ji totiž zasloužíte pořádně užít, za všechny ty problémy, se kterými jste se v poslední době museli potýkat. Problémové období navíc nekončí a vy budete muset až příliš často čelit kritice nejen na poli profesním, ale i na tom soukromém. Ústa těm, kteří vám nevěří, však zavřete činy a nikoliv jen slovy.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
  • Rak (22.6. - 22.7.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaši momentální fyzickou kondici by vám mohl každý závidět a odrazí se také i v kondici duševní. Červenec vám tak doslova hraje do karet. Na poli vztahů si užíváte romantiku a flirtování kolik si jen můžete přát a také v oblasti financí máte rezervy, které se příliš neztančují. Můžete si tak dovolit utratit za letní radovánky podstatně víc, než byste řekli. Péoslouchejte svoji intuici a vše ostatní přijde samo.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když jste se na letní sluníčko těšili už od února, nepřehánějte to s opalováním, zato ale využijte každé příležitosti k plavání a dovádění ve vodě. Nemusí to být hned moře bílé pláže. Parádně vám bude také u rybníka nebo v bazénu. Také si udělejte v červenci konečně pořádek ve vztazích. Přestaňte pořád ustupovat a hledat kompromisy a sobecky si řekněte o to, na co máte nárok a po čem už dlouho toužíte.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dobře vám udělá cokoliv, co podniknete na čerstvém vzduchu. A nemusí to být hned uběhnutí 10 kilometrů. Bohatě postačí dát si na letní zahrádce pivo s přáteli. Čím víc síly totiž načerpáte, tím víc ji budete moci poskytnout vašim blízkým, kterým se jí zrovna nedostává. V červenci se totiž stanete mistrem na každou situaci. Kterou nedokážete přímo zachránit, z té alespoň ladně vybruslíte.1988277:gallery:true:true
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ještě jse se nebyla schopna rozhodnout, kam se letos vydáte na dovolenou. Ani v červenci vám to pravděpodobně nepůjde o moc lépe a proto si nechte poradit. Nebo ještě lépe - neodmítněte nabídku a nechejte se na dovolenou pozvat. Zažijete spoustu nových a netradičních sitací, ze kterých se vám zamotá hlava. Jen se nepouštějte do příliš adrenalinových a nebezpečných akcí. Nemuselo by to dobře dopadnout.
  • Štír (24.10. - 22.11.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhavostí v červenci rozhodně nic nezískáte! Pokud chcete něčeho opravdu dosáhnout, budete se muset konečně rozhoupat a rychle po tom skočit. Jinak vám hrozí, že vám příležitost navždy uteče pod rukama. I když vás ze začáátku možná čekají drobné komplikace, nakonec správnost svého rozhodnutí pocítíte jak po finanční, tak po rodinné stránce.
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Potřebujete se uvolnit. A to především duševně. Pokud jste si dovolenou naplánovali až na srpen, udělejte si v červenci alespoň jeden prodloužený víkend, jinak vým hrozí, že vám koncem měsíce organismus vypoví službu. Dopřejte si hlavně pobyt ve vodě, při kterém si protáhnete i uvolníte svaly - zbavíte se tak bolesti zad i hlavy a budete moc vydržet až do zaslouženého odpočinku.
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V červenci budete přímo sršet energií a elánem, která vám bude každý jen záviidět. Problémy v práci budete řešit jako mávnutím kouzelného proutku, ve vztahu jste pozorní a jedete na romantické vlně a ještě vám zbyde dost energie na podvečerní dovádění s dětmi nebo sedánky s přáteli u dobrého pití. Jediné na co si dejte pozor je, abyste moc neutráceli. Na dovolené vám totiž extra peníze přijdou vhod.
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste v červnu měli pocit, že nic nestíháte, v červenci se stanete doslova královnou lenosti. I když se vám nechce nic dělat a jediné, na co dokážete myslet je dovolená, překonejte se. To, že si dokážete odpočinnout je sice důležité, nechcete si kvůli tomu ale nadělat problémy v práci. a ty vám celkem hrozí. Odkládání úkolů by totiž vedlo jen k tomu, že nakonec nestihnete ani polovinu toho, co byste měla. Což se vašim nadřízeným rozhodně líbit nebude.
  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lehkost a nadhled, s nimiž zvládnete v červenci každou situaci, budou stejně obdivuhodné, jako vy sama. Užívejte si zasloužené pozornosti a dobíjejte baterky. Vyhýbejte se ale dle možností náročné duševní práci. Něco se bez vás klidně může obejít a vzhledem k vaší červencové výřečnosti se z toho snadno vymluvíte.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.