Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horoskop na měsíc srpen: Jak prožijete druhou polovinu léta?

  • Co vás čeká v druhé polovině léta?
    1. srpna 2013 | 06:00

    Druhá část léta již odstartovala a vy máte možnost zjistit, co vás vlastně v sprnu čeká. Někdo si bude muset chránit své cenné zdraví a někoho čekají pracovní úspěchy. A co letní láska? Přečtěte si, jaká pro vás bude druhá polovina léta.

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V srpnu z vás bude doslova sálat energie. Do všeho se pustíte s vervou a nadšením. V prvních dvou týdnech zatoužíte po kariérním růstu, oblíbenosti ve společnosti a nezapomenutelných večírcích. Udělejte pro splnění svého snu co bude ve vašich silách, protože v měsíci srpnu se vaše sny mohou stát skutečností.

    Při plnění snů se nezapomeňte věnovat svému partnerovi. Připravte se na možné bolesti hlavy. Přestože nebudete unavená, nezapomeňte na pravidelný relax.

  • Býk (21.4. - 21.5.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V srpnu se nevyhnete spěchu, tlaku ani nervozitě. Je to proto, že vás v tomto měsíci budou ostatní vnímat jako snadný terč, a mohou na vás útočit. Dejte si tedy velký pozor v zaměstnání i v osobním životě. Když budete problémy řešit s chladnou hlavou, dopadne vše dobře.

    Váš partner ocení, že vykonáváte kvalitně domácí práce. Pokud jste singl, měsíc srpen pro vás není ideálním obdobím pro lovení a flirt. Místo toho se zaměřte na pravidelné cvičení a zpevněte si postavu. Vyhnete se díky tomu bolestem zad, které by vás mohli v tomto měsíci ohrozit.

  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V srpnu je pavá čas na zvelebování bydlení a věnování se rodině. Nezapomínejte na zábavu! Vyražte si s přáteli nebo uspořádejte dovolenou s partou známých. Pokud to není nutné, nikomu nic neslibujte, protože vám bude dělat problém to splnit.

    Na samotném konci měsíce byste se s partnerem mohla dostat do konfliktu kvůli vzájemnému neporozumění. Dbejte také na svoje zdraví a rozhodně se ke konci léta vyhněte neznámým koupalištím.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V tomto období budete toužit po změnách. Nepouštějte se ovšem do velkých inovací, protože by se nemusely vydařit. Volný čas věnujte svým přátelům. Užívejte si grilování, letní párty i ryze dámské jízdy.

    Samozřejmě nezapomínejte na svého partnera a zapojte ho do programu. Srpen je také ideálním termínem pro dovolenou u moře. V případě, že pociťuje ve vztahu stereotyp, neváhejte a odleťte do teplých krajin. Během srpnových parných dnů dodržujte pitný režim a dávejte si pozor na prochladnutí ze studené vody.

  • Lev (23.7 - 22.8.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Vemte si pár dnů volna a načerpejte novou energii. Ve svém volnu vyražte s rodinou nebo kamarády na poznávací výlet, na kterém si užijete spoustu srandy a dozvíte se mnoho nových informací. V tomto měsíci můžete navázat i nové přátelské vztahy. Dejte si pozor na pomluvy.

    Vyvarujte se záletům, i když vás to bude lákat. Určitě by se provalily a přišla byste o kvalitní vztah. V práci budete vytvářet pro celý kolektiv zábavnou atmosféru a stanete se velmi oblíbenou. Ovšem koncem srpna se mohou zhoršit vaše komunikační schopnost, a proto je ideální čas na dovolenou.

  • Panna (23. 8. - 22.9.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V srpnu se ve vás něco pohne a začnete toužit po úspěchu a bohatství. Dejte si velký pozor, abyste se nenechala nachytat. Určitě se vyvarujte finančním investicím.

    Naprosto propadnete flirtování. Pokud jste nezadaná, tak to samozřejmě nevadí. V opačném případě se připravte na to, že partnerovi se vaše koketní chování příliš zamlouvat nebude. Připravte se možné kožní nemoci, které mohou být způsobeny nevhodně zvolenou stravou.

  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Budete neskutečně energická a to si žádá pořádnou zábavu. Ideálně vyrazte s partnerem nebo páteli na nějakou hudební akci, kde se uvolníte. Také je pravý čas na plnění tajných snů a předsevzetí.

    Celý měsíc nejspíš prožijete v hádkách, protože si s partnerem zkrátka nebudete rozumět. V posledních dnech měsíce srpna se vše vrátí do starých kolejí a hrozba rozchodu bude zažehnána. Teplé večery využijte k procházce, při které si perfektně pročistíte hlavu.

  • Štír (24.10. - 22.11.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    V prvních dvou týdnech nebudete mít vůbec chuť ukazovat se ve společnosti. Nejlépe vám bude doma. V druhé půlce měsíce zatoužíte po přítomnosti vaší rodiny.

    Rozhodnete se pro změnu vaší stravy. Po pár dnech se budete cítit perfektně a dokonce shodíte i nějaké to kilo navíc. V zaměstnání se můžete dostat do konfliktu s nadřízeným. Pokud k tomu dojde, držte se zpátky, aby vše neskončilo vyhazovem.

  • Střelec (23.11. - 22.12.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Přestaňte jen mluvit a začněte konat. Vyrazte například na vysněný výlet. Kvůli plnění tajných snů budete trochu nepořádná. To by mohlo vyvolat hádku s partnerem, kterému se špinavé nádobí v dřezu nebude zamlouvat.

    V práci zavládne příjemná atmosféra, díky které budete výkonnější. Dejte si pozor na přejídání, mohly by se dostavit problémy se zažíváním.

  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Připravte se rodinné problémy. Může dojít k hádce nebo se rodinný příslušník dostane do problému. Vše se vyřeší a vaše dobré vztahy s rodinnými příslušníky to nijak nezhorší. Naopak v práci bude vše šlapat jako hodinky a při troše štěstí se můžete těšit na povýšení.

    Váš partner potřebuje podporu a jistotu, dopřejte mu to. Srpen přeje také letní flirtům, takže pokud jste sama, vzhůru do lovení. Vyvarujte se častému ponocování, které by mohlo způsobit bolesti hlavy nebo dokonce migrény.

  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Veškerý volný čas věnujte své rodině. Utuží to vztahy a zažijete spoustu legrace. Pusťte se do velkého úklidu, který vám právě v tomto měsíci půjde od ruky. Zapojte zvelebování vašeho hnízdečka i partnera, který vám rád pomůže.

    Pokud jste singl, nečekejte v srpnu zázraky, osudový muž se neobjeví. Buďte trpělivá, někde na vás určitě čeká. V zaměstnání dostanete skvělý nápad, který se zalíbí celému vedení.

  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Vyjeďte za kulturou a uměním nebo odpočívejte u vody. Tyto činnosti vás budou v srpnu naplňovat pocitem spokojenosti. Odhodlejte se a zeptejte se svého okolí, jaký má na vás názor. Z kritiky se nesmíte sesypat, naopak ji vezměte pozitivně a začněte se soustředit na to, jak své chování vylepšit.

    V práci nebude schopna plnit složité úkoly. Je tedy nejvyšší čas vzít si dovolenou. Nejlepším relaxem pro vás bude týden na chalupě u lesa. Jen, co se týče zdraví, si dejte pozor. Hodně odpočívejte a dodržujte zdravou životosprávu.

    Zdroj: eastrolog.com

Diskuse ke článku
.