Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký jarní horoskop 2012: Kdy budete mít své nejlepší období?

24. března 2012 | 06:11

Chcete vědět, co se stane ve vašem životě, co vám přinese jaro? Přinášíme vám jarní horoskop, který nic nenechává náhodě. Tady jsou první tři znamení.

BERAN (21. 3 - 20. 4.)

Ve vašem partnerském životě, v práci i ve financích se vám bude dařit.

V březnu však nemějte příliš vysoké nároky na partnera, protože se u vás mohou objevit neshody. Buďte k němu velkodušná a totéž platí i pro kolegy či vaše děti.

Měla byste se začít věnovat nepříliš náročnému sportu. Úrazy se vám budou vyhýbat, ale raději neprovokujte a na vysokohorských túrách si dejte pozor.

Pokud máte nadání na řečnění a organizování, budete mít velký úspěch

Beran
Autor: Martin Mag

.Nejlepší období: 2. 3. - 23. 3.

Jarní tip pro vás: Pokud jste nespokojená a unavená, snažte se, aby k vám proniklo více tepla a slunce. Začněte se o sebe starat, pořiďte si na sebe něco nového, zajděte na masáž, do fitness centra nebo cestujte. Dělejte právě to, co vám udělá největší radost.

Motto: Kdo se neodváží, nic nezíská.

 

BÝK (21. 4. - 20. 5.)

Snažte se, abyste svou jarní depresi nepřenášela i na partnera. To by mohlo narušit váš harmonický vztah.

Máte však velkou šanci na úspěšné jaro. Probouzejí se u vás vůdcovské schopnosti, ale neměla byste zapomenout spolupracovat s ostatními. Pomáhejte lidem, kteří nejvíce potřebují pomoc.

Vaše zdraví bude v pořádku, hlavně neexperimentujte s jednostrannými dietami a nepodlehněte stresu. Čerpejte energii z přírody a začněte se věnovat sportu.

Býk
Autor: Martin Mag

Nejlepší období: 5. 3. - 3. 4

Jarní tip pro vás: Nezapomínejte pečovat o své tělo. Do jídelníčku přidejte množství vitamínů a začněte častěji sportovat. Užívejte si život plnými doušky a svůj optimismus přenášejte i na své okolí.

Motto: Prosperita nejlépe odhalí nectnosti, ale nepřízeň osudu odhalí ctnosti.

 

BLÍŽENCI (21. 5. - 21. 6.)

Toto období bude pro vás klidnější než to loňské. Nemusíte se však obávat nudy. Na jaře bude v popředí váš rodinný a osobní život. Poznáte zajímavé a vlivné lidí a naučíte se mnoho nového.

V práci vám jaro přinese nečekané možnosti a kontaktů na nové lidi. Svoboda a intelektuální výzvy se pro vás stanou ještě důležitější.

Štěstí vám přeje i z hmotné stránky, finanční příjem se zvýší. Jarní únava rychle pomine, ale dávejte si pozor na zuby a nepodceňujte lékařské prohlídky.

Blíženci
Autor: Martin Mag

Nejlepší období: 17. 4. - 9. 5.

Jarní tip pro vás: Právě teď je nejvhodnější čas
sbalit si kufry a vyrazit na dovolenou. Odpočinete si, nasbíráte nové zkušenosti a inspiraci do budoucna.

Motto: Nehraj si s ohněm, když se nechceš spálit.

Zítra se dočtou, co je čeká další tři znamení!