Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Numeroskop na listopad

Smějte se! Smích a dobrá nálada je totiž stejně jako slunce univerzálním lékem. Pobyt v přírodě na čerstvém vzduchu doplňuje tělu vitamin D.
3. listopadu 2008 | 14:27

Na co se můžeme těšit v listopadu? Vše, co nás čeká, se dočteme v numeroskopu. Své životní číslo si lehce spočítáte z data narození.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 2. 3. 1980 bude mít životní číslo 5 (2+3+1+9+8+0=23=2+3=5).

1

Vaše nebetyčné plány a neutuchající aktivity mohou v těchto říjnových dnech zaznamenat nějaké šrámy. Do cesty se vám postaví nečekané překážky a problémy. I když vy sama dbáte, aby vše klapalo, někteří lidé ve vašem okolí nemusí vždy dodržet dané slovo. Časové prodlevy a vědomí, že všechno nemůžete ovlivnit tak, jak byste sama chtěla, vás budou dohánět k zuřivosti. Rozdýchejte to, a než všechny urazíte, raději v duchu počítejte do deseti. Zaměříte-li se na to, co je právě nyní ve vaší moci, postupně vše zvládnete. Jenom to tentokrát bude chtít více trpělivosti.

2

Mnoho věcí, které vám v poslední době dělaly vrásky na čele, ztratí na své důležitosti. Ať už šlo o partnerovu nevěru, spory s příbuzenstvem nebo potíže v práci, zjistíte, že život je mnohem pestřejší, než jste si doposud myslela. Listopadové události vám nasadí křídla a vy zatoužíte vzlétnout. Příležitostí k tomu budete mít víc než dost. Možná se objeví někdo, kdo vám pomůže s lehkostí zapomenout a začít se věnovat něčemu novému. Odhoďte počáteční ostych a vyzkoušejte i bláznivé nápady a náhlé možnosti, které se objeví.

Za hodinu byste svižnou chůzí měla spálit asi 1200 kJ.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

3

Jestliže si vás pravá láska doposud nenašla, máte šanci, že právě v tomto předvánočním čase jí konečně pohlédnete do tváře. Nastává pro vás ideální čas pro nová seznámení, milostné schůzky nebo prohloubení vašeho rodícího se vztahu. Každopádně mějte oči otevřené a nezůstávejte doma. Společenská sezona je v plném proudu a zve vás mezi lidi, do světa umění, plesů a zábavy. Možná vás také "políbí múza", zvláště pokud máte uměleckou profesi nebo koníčka. Nápady, které se vám nyní zrodí v hlavě, mají šanci na úspěch.

4

I když se váš partner chová stále stejně a vy máte pocit, že už vás nemá čím překvapit, zabere vám tentokrát více času a přemáhání, abyste dokázala pochopit a "strávit" jeho postoje. Nakonec zjistíte, že se nemění on, ale vy sama a vaše vnímání. Budete ho sledovat pronikavěji, hodnotit mnohem kritičtěji a ptát se sama sebe, jestli je právě tohle to, co chcete. Ať už dojdete k jakémukoliv závěru, nechte si ho zatím pro sebe. Pokud časem vaše pochybnosti uzrají v jistotu, bude třeba situaci řešit. Teď to ale rozhodně nebude.

5

Absolutně se necháte strhnout blížící se předvánoční nákupní horečkou – je nutné dodat, že právě během listopadu máte vynikající šanci nakoupit velmi výhodně dobré zboží. Utratíte sice více, než jste měla v úmyslu, ale výčitkami trpět nebudete. Máte totiž skvělý čas pro finance a dokážete penízky nejenom rychle utratit, ale nyní i nadprůměrně vydělat. Dá se říci, že budete doslova přitahovat úspěch, finanční výhody a příležitosti k postupu v kariéře. Vedle dárků pro všechny blízké nezapomeňte na sebe a štědře se odměňte.

Jsem s ním naprosto šťastná.
Autor: ilustrační foto: SHUTTERSTOCK.COM

6

Pokud na sebe vezmete v práci větší zodpovědnost, spojenou s časovou zátěží, připravte se na to, že budete mít doma co vysvětlovat. Partner už si zvykl na teplé večeře, domácnost jako klícku a vaši přítomnost. Jestliže mu něco z toho odepřete, bude se chovat jako malé dítě, kterému někdo bere hračku. Je jenom na vás, jestli odoláte a postoupíte po kariérním žebříčku výš, anebo podlehnete nátlaku svého miláčka či dětí a necháte se "převálcovat" potřebami své rodiny. Toto dilema za vás nevyřeší nikdo jiný než vy sama. Na rady kamarádky raději tentokrát nespoléhejte.

7

Listopadové dny vás povzbudí a posílí vaši sebedůvěru. Bude to proto, že se vám naskytnou příležitosti "ochutnat" něco nového, zrealizovat své plány a uspět. Ve vašem životě se objeví noví lidé, kolegové nebo také sousedé. Na city vám příliš času nezbude, a pokud po vás přece jenom někdo "hodí očkem", budete přemýšlet spíše nad tím, jestli byste novou známost nemohla využít ke svému prospěchu. A skutečně, tento čas vám více slibuje nějaké obchodní partnerství než lásku jako trám. Fyzicky pocítíte příliv nové energie a ochotu riskovat.

8

Pravděpodobně vás přepadne touha uniknout od každodenních povinností a strávit nějaký čas se svým partnerem daleko od civilizace. Ideální by byla zahraniční exotická dovolená, na kterou vám v letních měsících kvůli velkému pracovnímu vytížení nezbyl čas. I v případě, že zůstanete doma, pocítíte ve svých vztazích větší potřebu harmonie. Každopádně by vám tyto podzimní dny měly vnést více rovnováhy a klidu všude, kde to budete potřebovat. Platí to i pro oblast financí. Fyzicky si dopřejte více odpočinku a pobytu v přírodě.

Thajsko
Autor: Exim Tours

9

V této době se vám otevřou netušené obzory a také možnosti nových zajímavých kontaktů. Touha po nových vědomostech vás povede do knihoven, knihkupectví, vzdělávacích kurzů a ve zvýšené míře i na internet. Intenzita, s jakou budete doslova "hltat" všechny novinky, bude obrovská, takže jakmile se objeví něco, co upoutá váš zájem, ponoříte se naplno do studia, dokud nevstřebáte veškeré podrobnosti. Jestliže se delší dobu chystáte k nákupu nové výpočetní nebo telekomunikační techniky, je k tomu právě nyní pravý čas.

Autor: Anna Bella Hýblová
Související články