Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak přežít mezičas do dovolené: sexujte, tančete a grilujte!

Práce se kupí a dovolená v nedohlednu? Poradíme vám, jak to přežít.
23. května 2014 | 06:00

Venku je třicet, ale do prázdnin daleko. Čím se zabavit, aby nám čekání na volno uteklo, a my si nepřipadaly v práci jako za trest?

Kolegyně Alice odjela do Itálie na čtrnáctidenní dovolenou a píše nám, jak srká cappuccino a vánek od moře jí čechrá vlasy. Navíc se venku se udělalo tak nádherně, že jsme absolutně nastavené na léto. Jenže kalendář říká, že na prázdniny si budeme muset ještě měsíc počkat. Je jen na nás, jestli si čekání užijeme naplno, nebo ho protrpíme. My se v redakci rozhodly pro první variantu. Prozradíme vám, čím se hodláme v nejbližších dnech bavit my a co by mohlo zvednout náladu i vám.

Sex, sex a sex

Proč? Milování nám totiž zlepší vztahy s partnerem, a navíc díky budeme vypadat parádně. Žádné vrásky, ani špeky, ale super postava a růžové tváře. Tyhle zázraky s námi totiž super sex opravdu umí.

Začneme běhat

Tentokrát opravdu. Ze začátku se sice nestrhneme a začneme na dvaceti minutách indiánského běhu, ale do dovolené takhle nejen zlepšíme fyzičku, ale hlavně zhubneme, zpevníme tělo a nabudíme endorfiny pro lepší náladu. A to se vždycky hodí.

Nakamuflujeme mořské rituály

Z Mácháče sice moře neuděláme, ale pořád máme možnost dát si v Čechách pravé italské cappuccino, chorvatské carpaccio nebo španělskou paellu. I u nás je totiž čím dál víc podniků, kde nabízí jihomořské menu, a takový večer v řecké hospodě na zahrádce iluzi dovolené umí opravdu dokonalou.

Naučíme se flamenco

A když ne flamenco, tak jiný trochu hříšný tanec, protože se nám bude během letních tancovaček (na vsi i u moře) hodit.

Vyrazíme nehorázně utrácet

Za chvíli totiž začnou letní výprodeje, a my letos budeme chtít vypadat opravdu božsky, takže obrazíme všechny oblíbené obchody a vybereme si ty nejsvůdnější letní šaty, super sandálky a sexy kraťasy.

Natrénujeme grilování

Projedeme všechny kuchařské servery, zkoukneme nejlepší kulinární šou a necháme si poradit od kamarádek, které umí nejlepší domácí majonézu, super marinádu a ví, jak správně grilovat zeleninu.

Budeme závidět a těšit se

Těm, co si naplánovaly relax už před prázdninami, budeme tiše závidět, ale zároveň jim budeme zasloužený odpočinek z celého srdce přát. Projedeme všechny letní fotky, na kterých se šťastní a opálení lidé usmívají, moře je blankytné a nebe tak čisté, až se člověku chce brečet. Není totiž nic lepšího, než se radovat z toho, že život je fajn už teď, a o dovolené bude ještě o trochu báječnější.

 

Autor: MAJ
Video se připravuje ...