Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

"50 odstínů" Christiana Greye: Co jste ještě nevěděli o jeho představiteli

  • 12. srpna 2014 | 06:00

    Možná vás ani po shlédnutí traileru Jamie Dornan nepřesvědčil, že v roli charismatického a třeskutě sexy Christiana Greye by měl být zrovna on. My se ale přiznáváme, že poté, co jsme si o něm zjistily všechna fakta, jsme se zamilovaly. Přinášíme vám proto 8 důvodů, proč si jako Christiana už nedokážeme představit nikoho jiného, než Jamieho Dornana.

  • Pro jeho

     

    To, co Jamieho Dornana katapultovalo do světa šoubyznysu, nebylo nic jiného, než jeho vypracované tělo. Není proto divu, že se mu ve světe modelingu začalo poměrně záhy přezdívat "zlaté torzo" ("The Golden Torso").

     

    Ostatně Dornanův vypracovaný hrudník a "pekáč buchet" na břiše si pro focení spodního prádla vybrali i od Calvin a Klein. Nás ale zaujala jiná věci a sice fotka, kterou v roce 2006 uveřejnil magazín na které je Jamie Dornan společně s Kate Bosworth. Co myslíte, byl TOHLE jeden z důvodů, proč dostal Jamie roli Christiana?

    Jamie Dornan si "Christiana" zahrál už v roce 2006 pro magazín CQ
    Autor: Carter Smith pro CQ
  • Pro jeho kouzlo osobnosti...

     

    Charisma a tajemno, které se kolem Dornana bude kumulovat v Padesáti odstínech šedi, neuvidíme na filmovém plátně rozhodně poprvé. Jamie za sebou už totiž roli jednoho charismatického sexy muže už má, i když poněkud menší, než je samotný pan Grey.

     

    Tou rolí je hrabě Axel Von Fersen ve filmu Marie Antoinette, který si na sebe vezme "nelehký" úkol - oživit sexuální život Marie Antoinetty, když se k tomu její manžel král zrovna dvakrát nemá. Vypadá to, že vše, co Jamie Dornan dělá, je prostě neodolatelně sexy.

     

  • Pro jeho sametový hlas...

     

    Jamie Dornan není jenom sexy tělo, krásná tvářička a talentovaný herec, ale také všestranný umělec. Kromě své kariéry modela a herce má totiž slušnou fanouškovskou základnu i na popové scéně. Poslechněte si jeden hit jeho skupiny Sons of Jim a řekněte, jestli tohle není hlas, který by vám měl každý večer zpívat ukolébavku přímo do ouška.

     

  • Pro jeho roztomilý přízvuk..

     

    I v případě, že angličtině zrovna nevládnete, vyražte na očekávaný film Padesát odstínů šedi v původním znění s titulky. To, co by vám v dabované verzi totiž chybělo, je Dornanův dech beroucí akcent. Jak jistě víte, je Jamie z Irska a jeho angličtina tak nese stopy jeho rodné země. Osobité a sexy, jak jinak...

     

  • Pro jeho stydlivost...

     

    Vlastně nám připadá, že Jamie Dornan má s Christianem Greyem mnoho společného. Ani o jednom toho moc nevíte a oni se s tím nechlubí. Co se skrývá za tou nádhernou tváří a perfektně vypracovaným tělem. Zatímco Christiana se Ana hned na začátku knihy ptá, jestli je gay a zdali žije v celibátu (aby se poté dozvěděla, že ani jedno se nemůže více vzdalovat od pravdy), ani Jamie není ohledně svého soukromého života zrovna sdílný. Navíc, nechápe, proč zrovna on by měl být považován za sex symbol. Jak sladké!

    Jamie Dornan má prostě "zlaté torzo"
    Autor: profimedia.cz
  • Protože je rodinný typ...

     

    Přestože si získává svět a statistice fanynek díky roli "starého mládence" a nepolapitelného dominanta, ve skutečnosti je Jamie šťastně ženatý s anglickou herečkou a zpěvačkou Amelii Warner, která mu koncem loňského roku porodila holčičku. 

    Jamie dornan s manželkou a malou dcerkou
    Autor: profimedia.cz

  • Protože se v dopělosti znovu učil chodit...

     

    Kromě toho, že je krásný a sexy, je Jamie také neskutečně vtipný. A má, nebo spíše měl, chůzi, kterou si zapamatujete. Podle všeho měl totiž Dornan ve zvyku našlapovat na špičky a při chůzi se tak podivně pohupoval. Chcete vidět, jak chodil? Rád vám to ukáže a dokonce se při tom náramně pobaví!

     

  • Protože je to prostě on!

     

    Poslední důvod nepotřebuje komentář, ale spíše návod. Hluboce se zadívejte do jeho hlubokých, šedo-modrých očí v barvě oceli a nechte se omámit jeho smyslným úsměvem. No řekněte, odolala byste mu?

    Padesát odstínů šedi - Jamie Dornan
    Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy

Autor: brig
Diskuse ke článku
.