Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

50 odstínů šedi: Nemám rád svoje tělo, říká Jamie Dornan

11. června 2014 | 14:30

Jamie Dornan, budoucí velká hvězda filmového ztvárněni Padesáti odstínů šedi svým posledním výrokem doslova zamával se světem šoubyznysu. Představitel milovaného Christiana Greye se totiž přiznal, že ze svého sexy těla zrovna dvakrát nadšený není.

I přestože si Jamie střihne roli v současné době zřejmě nejmilovanější fiktivní postavy a v minulosti se živil mimo jiné i jako model spodního prádla pro značku Calvin Klein, přehnaným sebevědomím rozhodně neoplývá. Spíš naopak.

"Se svým tělem rozhodně nejsem spokojený. Ale kdo je? Když jsem vyrůstal, byl jsem doslova vyhublý a myslím, že jsem se od té doby skoro nezměnil," nechal Dornan slyšet pro Interview magazine. Nebereme irskému krasavci právo na to, nemít své tělo příliš v lásce, ale zcela objektivně říkáme, že jako vychrtlé dítko rozhodně nevypadá.

Ostatně z Jamieho strany může jít o chytře zvolenou propagaci snímku. Z knižní trilogie dobře víme, že ani milionář Christian Grey se svým tělem není úplně srovnaný a trvá mu velmi dlouho, než je schopen nechat na sebe láskyplně sáhnout. Že by se Dornan snažil fanoušky lechtivé ságy přesvědčit, že on a Grey jsou jedno tělo a jedna duše?

Jamie Dornan
Autor: profimedia.cz
Ve skutečnosti vypadá Jamie Dornan z postavy Christiana Greye spíš trochu rozčarovaně: "Myslím, že Christian je člověk, který si velmi dává záležet na tom, aby se udržoval ve formě. Někdo, kdo je ochoten utratit naprosto nesmyslné částky za to, aby bylo na první pohled patrné, jak vystupuje. Já osobně se ale v obleku cítím trochu divně, hlavně z toho důvodu, že doteď jsem ho prakticky nenosil. A najednou hraji muže, který v oblecích chodí skoro i spát. V těch nejlepších oblecích!"

Nakonec se ale Jamie svěřil, že díky natáčení, během kterého strávil v perfektně padnoucích oblecích osmdesát procent času, se v nich vcítí už daleko pohodlněji. A že by šanci zahrát si Christiana Greye rozhodně s nikým nevyměnil.

Autor: brig