Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Náhoda nebo kopie? Jennifer Lawrence v šatech velmi podobných Kristen Stewart

Je velmi podobný styl šatů obou hereček náhodou, nebo velmi áměrnou inspirací?
20. listopadu 2013 | 14:00

Jeniffer Lawrence v sexy krátkém sestřihu, se na premiéře nového filmu Hunger Games: Vražedná pomsta objevila ve velmi odvážných šatech známé luxusní značky Dior a sklidila velký úspěch. Málokdo si ale uvědomil, že podobné šaty už jsme na červeném koberci viděli!

Dlouhé průsvitné šaty, které si může dovolit jen žena s dokonalou postavou, troufale odhalují téměř vše. Nic vám to neříká? Správně v těchto šatech v luxusní zlatavé barvě se objevila na premiéře posledního filmu Twillight ságy představitelka hlavní ženské role Kristen Stewart.

Šaty odhalující Kristeniny štíhlé nohy, ploché břicho i pevný zadeček jsou z dílny módního návrháře Zuhaira Murada a nejsou prvními, které si od něj herečka oblíbila.

Jennifer Lawrence krátký účes sluší
Autor: profimedia.cz

Nás by ale zajímalo, zdali se jimi nechal Dior inspirovat, při tvorbě šatů, které má na sobě Jennifer Lawrence, nebo jde jenom o velmi zvláštní náhodu. Ukázat se totiž na premiéře filmu nejvíce srovnávaného právě s Twillight, v šatech velmi podobných jako má představitelka Belly Swan, je poněkud podivné.

Co si o tom myslíte vy? Které herečce sluší odhalená kůže víc? A jste raději pro tajemně stříbrnou, nebo luxusní zlatou verzi? Hlasujte v naší anketě.

Který model se vám líbí víc?
39,7%
60,3%
Děkujeme za Váš hlas!
52 hlasů
79 hlasů

Autor: brig