Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok nebo už nuda? Miley masturbuje ve svém nejnovějším videoklipu!

28. prosince 2013 | 07:00

Zatímco v posledním klipu k písničce Wrecking Ball šokovala Miley rádoby smyslným olizováním bouracího kladiva a nahou jízdou na demoliční kouli, rozhodla se zpěvačka na sklonku letošního roku zajít ještě o kousek dál. K onanii.

Nejnovější videoklip Miley Cyrus, který zpěvačka zveřejnila včera, nese název Adore You a je velmi jednoduchý. A musíme říct, že i dost nudný.

Nic nového pod sluncem

Přestože se Miley bezesporu opět snažila šokovat, nepředvedla nic jiného, než na co už dávno před ní přišla Madonna. A že to v případě královny popu mělo jiný kalibr než u samozvané rebelky Miley.

Miley Cyrus onanuje ve svém novém videoklipu Adore You.
Autor: YouTube.com
Bývalá Hannah Montana totiž ve videu masturbaci sice naznačuje, ovšem velmi něžně a spíš dává divákům poselství "domnívejte se že se hraji sama se sebou". A to je na šokování, obzvláště po jejích letošních vystoupeních, opravdu trochu málo.

Podívejte se, jak masturbuju!

Miley Cyrus onanuje ve svém novém videoklipu Adore You.
Autor: YouTube.com
Co se ovšem Miley zase spolehlivě povedlo, bylo vytvořit kolem jejího nového videa dostatečné haló, aby ho za pouhých 24 hodin od jeho zveřejněné na kanálu YouTube shlédlo už 10 milionů diváků.

Miley Cyrus onanuje ve svém novém videoklipu Adore You.
Autor: YouTube.com
Jinak ale musíme konstatovat, že video, ve kterém si Miley párkrát pohladí ňadra a poměrně cudně si zastrčí špičku prstu za lem kalhotek, je bohužel stejně nudné a utahané, jako písnička samotná. Ostatně, přesvědčte se sami.

Autor: brig