Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Priscilla Presley: Elvisovi jsem krájela i maso na talíři

19. srpna 2011 | 10:53

Jaké bylo být manželkou Elvise Presleyho? Priscilla prozrazuje, jak si ho hýčkala a proč na něj žárlila. A také, jak se mají jeho potomci.

 

Priscilla Presley byla ženou krále Rock 'n' Rollu Elvise Presleyho. Jejich dcera Lisa Marie si zase na krátko vzala krále popu Michale Jacksona. Obě se vyhřívaly na výsluní, nyní si naopak užívají klidu v ústraní.

Jaká babička, taková vnučka

Všechna Priscilly vnoučata jsou dcery Lisy Marie, tedy potomci i Elvise. Z toho dvě nejmenší dokonce dvojčata. Jaké to pro ni je být babičkou? „Skvělé! Děti se starají o naši zábavu. Je to zábavné a Lisa je skvělá matka, miluje svoje děti a vytváří jim skvělé zázemí,“ řekla.

Vnučka Elvise Riley Keough s matkou Lisou Marií
Autor: Isifa.com
Generace slavných a krásných žen dále pokračuje nejstarší vnučkou Riley Keough, která je už v showbyznysu známá jako modelka a herečka. “Je jako já, když jsem byla mladá. Vždycky jsem pozorovala lidi, jak na mě reagují a stejně reagují na ni. Naštěstí ji nepohltil Hollywood, jako žádné z mých dětí, všichni jsme spíš závislí na rodinném životě, “ přiblížila Priscilla.

Děti utekly od showbyznysu

To dokazuje i Priscilly třiadvacetiletý syn Navarone Garibaldi, ze vztahu s brazilským producentem Marcem Garibaldim, který rozhodně nechce být středem pozornosti. „Je sám sebou. Nemohl si vybrat, když je ze známé rodiny, ale našel si cestu, jakou chce jít,“ vysvětlila pyšná matka.

Priscilla také prozradila, že Lisa Marie se před časem z Ameriky přestěhovala do Anglie. „Miluje to tam, prostě to tak cítila, chtěla své děti vychovávat v klidu bez pozornosti médií a neustálého fotografování. Podle mého názoru to bylo rozumné.“

Elvis s Priscillou a novorozenou Lisou Marií
Autor: profimedia.cz

Elvis byl hodný jižanský kluk

A jaké to bylo být provdaná za krále Rock 'n' Rollu a dělit se o něj světem? „Na to je jednoduchá odpověď: Složité, speciálně pro mladou holku, která nemá žádné zkušenosti s hudebním byznysem. Bylo to opravdu těžké, vždy jsem cítila, že soupeřím s herečkami, protože Elvis hrál v mnoha filmech. Neměla jsem sebedůvěru," vzpomíná.

Elvis Presley v obležení žen
Autor: profimedia.cz
"Někdy mi volal i dvakrát za den a já se ho vyptávala na herečky, se kterými zrovna točil: Jaká je, jak je vysoká... Byla jsem zvědavá, vždycky jsem se bála, která mi ho odvede pryč a tak jsem se snažila být na výši - tou perfektní ženou. Krájela jsem mu i maso na talíři. Bylo jednoduché o něj pečovat, byl to hodný jižanský kluk, nebylo složité ho milovat, chtěla jsem si ho hlavně udržet,“ svěřila se.

Elvis ji inspiroval ke šperkům

Přesto se s ním ale nakonec rozvedla. „Drželi jsme se za ruce a měli uslzené oči, ale náš rozchod byl nutný. Neměla jsem vlastně žádný svůj život a nic by se nezměnilo. Zůstali jsme ale přáteli, rozvod neznamená, že jeden druhého bude nenávidět. Lisa nikdy nepocítila, že jsme rozvedení," přiblížila Priscilla v Talkshow bez zábran.

Po rozvodu s Elvisem se pak stala herečkou, podniká a navrhuje šperky. „Miluju šperky. Když Elvis poprvé vystupoval v Las Vegas, šla jsem ven, abych mu něco koupila. Tehdy jsem vybrala v Soho přezku k pásku. Všechny kousky, které nosil, byly charakteristické, a to mě inspirovalo k navrhování šperků,“ objasnila Priscilla.

Jaké to je být ženou krále Rock 'n' Rollu, kdo z potomků jde v jejích stopách a spoustu intimních detailů ze svého života vám osobně prozradí čtyřnásobná babička Priscilla Presley v televizní Talkshow bez zábran v pátek 19. 8. ve 23.20 na Prima Love.

Autor: bak