Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Madonna (52): Na děti má jen 15 minut denně

26. srpna 2010 | 16:55

Mezinárodně úspěšná královna popu byla vždy více skvělou byznysmenkou, než pečlivou a starostlivou matkou. Madonna je dokonce natolik zaměstnaný člověk, že si její děti musí s matkou objednat schůzku u sekretářky. Ta jim ale více jak čtvrt hodinku neposkytne. Maminka prostě nemá čas.

Madonna si neumí dopřát chvíli klidu, zvolnit tempo. Neustále má rozpracovaných několik projektů. Když nenatáčí novou desku, věnuje se režii filmu o skandálu v britské královské rodině, pomáhá své dceři navrhnout módní kolekci pro mladé dívky Material Girl, září v reklamách Dolce a Gabbana a ke všemu stále randí s mladým hřebečkem Jesusem Lutzem. Kdo by si pak udělal čas na děti?

Kariéra versus děti

Ty ale po své mámě touží. Zvláště desetiletému Roccovi, kterého má zpěvačka s bývalým partnerem, režisérem úspěšného Sherloka Holmese Guyem Ritchiem, a dvěma adoptovaným dětem z Malawi – Merci, Davidovi - se velmi stýská.

Přivlastněné děti situaci mají o to horší, že na rozdíl od Rocca, který často navštěvuje tatínka, nemají nikoho jiného, než zaneprázdněnou náhradní matku. A samozřejmě ty nejlepší chůvy…

Zato nejstarší Lourdes si na nedostatek zájmu ze strany Madonny stěžovat nemůže. Na mámino pracovní nasazení už si dávno zvykla a navíc s ní měla možnost spolupracovat na kolekci oblečení, kterou s ní jak navrhovala, tak i byla hlavní stylistkou při focení modelů do kampaně.

Autor: amp, mivrk