Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Madonna (51): Prozradila tajemství věčného mládí!

Jenapadesátiletá Madonna kromě kažodenního cvičení podstupuje i kosmetické kúry.
2. července 2010 | 16:59

Celý svět si klade stejnou otázku. Jak zpěvačka Madonna (51) dokáže stále vypadat tak dokonale a mladě i po třiceti úspěšných letech tvrdé práce v šoubyznysu a dvou porodech. Co tedy stojí za jejím mladistvím vzhledem? Brazílie!

Zpěvačka přiznala, že v posledních letech ji k udržení mládí pomohl hlavně mladý zajíček Jesus, za kterého Madonna vyměnila otce svého syna Rocca, anglického režiséra Guye Ritchieho. Mladý Brazilec dává ikoně vše, co si jen zamane a svým elánem a životním pohledem ji přibližuje mladé generaci a nutí ji držet tempo.

Jesus a Ivo

Další kredit si ale jihoamerická země může připsat za světově proslulého odborníka na krásu Iva Pitanguy. Madonna se totiž v doprovodu svého kolouška právě za ním rozhodla vycestovat.

„Ano, chystám omlazovací kúru,“ přiznala se jednapadesátiletá Madonna. A podle všeho ji doktor za ní napíše velmi tučný šek. I malá lahvička krému z jeho produkce stojí v přepočtu více jak dva a půl tisíce korun. Zpěvačka se ale nemíří jen s krémy. V hlavním městě Brazílie Riu de Janeiru stráví několik dní a podstoupí kompletní terapii, kterou ji uznávaný Ivo na své klinice předepíše.

Děti a jóga

Bezpochyby ale za krásu a mladiství vzhled Madonny nemůže jen drahá kosmetika a profesionální péče vizážistů a chirurgů. Královna popu má totiž v povaze nepolevovat a vše dělat naplno. To ji brání zpomalit. Neustále se žene za novými věcmi, drží krok s dobou. I díky tomu se stala ikonou tří generací puberťaček.

Za mladistvého ducha vděčí i dceři Lourdes a syn Rocco. K úžasnému tělu ji zas pomáhá její životní náboženství Kabbalah a s ním spojené každodenní cvičení jógy.

Autor: amp