Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Na pohřbu Diany rozplakal Elton John celý svět: 21 let poté zazpívá na královské svatbě

17. května 2018 | 12:00

Svatba prince Harryho a Meghan Markle se koná již tento víkend a už nyní na světlo světa proniká mnoho detailů z jejich svatby. Vedle blízkých příbuzných pozvali také mnoho celebrit, mezi které patří například Elton John. Ten jim na svatbě zazpívá.

Zpěvák Elton John byl jedním z nejbližších přátel princezny Diany, a tak má ke královské rodině opravdu blízko. Proto se není čemu divit, že nebude chybět ani na královské svatbě prince Harryho a Meghan Markle, kde zazpívá, a to přesně jednadvacet let poté, co na pohřbu vyprovázel princeznu lidských srdcí na její poslední cestě.

Také prince Harryho a zpěváka, který od královny obdržel šlechtický titul, pojí dlouholeté přátelství. Minulý rok spolu strávili několik dní na Sicílii. Později Elton v jednom rozhovoru prozradil, že Harry je do Meghan blázen a že mu bude ctí, když na královské svatbě bude moct vystoupit. Zpěvák nechyběl jako host ani na svatbě prince Williama a vévodkyně Kate.

Elton John ale nebude jediným slavným umělcem, který na svatbě Harryho a Meghan předvede své umění. Zazpívá také známá dívčí kapela Spice Girls. Nevěsta prý byla v 90. letech jejich velkou fanynkou a ženich v roce 1997 navštívil jejich koncert s princem Charlesem. Setkal se s nimi také v zákulisí. 

Tím však seznam známých jmen nekončí. Na svatbu je pozván také James Blunt, se kterým princ Harry sloužil v armádě. Dále to jsou zpěvačka Joss Stone, která je ambasadorkou jeho charitativního projektu, nebo modelka Cara Delevingne, se kterou jsou prý dlouholetí přátelé. Mezi další pozvané by mohli patřit zpěvačka Ellie Goulding, Victoria a David Beckham, James Corden nebo zpěvák Ed Sheeran.

Autor: Aneta Valešová