Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejhorší outfity týdne: Legíny a tepláky opět na scéně

  • 13. února 2018 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost tím správným způsobem. I ony můžou šlápnout při výběru oblečení vedle. Některým se to stane zřídka, jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůř?

  • Holly Madison (38)

    Vykračovat si v ulicích v legínách je podle nás známka nevkusu. Americká modelka a herečka právě odcházela z lázní v Los Angeles a outfit "dotáhla" pruhovanou mikinou a tričkem s potiskem. Legíny zkrátka nejsou kalhoty, ani když máte skvělou postavu!

    Holly Madison
    Autor: profimedia.cz

  • Iggy Azalea (27)

    Na večeři konanou v Hollywoodu si umíme představit opravdu lepší outfit než ten, který zvolila raperka Iggy Azalea. V tomto případě by určitě vypadalo lépe sáčko v barvě kalhot.

    Iggy Azalea
    Autor: profimedia.cz

  • Selena Gomez (25)

    Selena Gomez přiletěla ve svém soukromém tryskáči na letiště v Los Angeles. Takto je zřejmě oblečená, protože myslela, že ji nikdo neuvidí díky tomu, že letí sama. Tepláková souprava, jedny brýle na očích a druhé ve vlasech? Co to má za smysl?

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz

  • Bella Hadid (21)

    Modelka Bella Hadid se navlékla do kožených kalhot, kožené bundy a odhaleného krátkého topu, ze kterého jí navíc vykukuje možná až příliš. Navíc projednou už by mohla sundat úzké sluneční brýle, které nosí snad všude.

    Bella Hadid
    Autor: profimedia.cz

  • Beata Dubasová (54)

    Slovenská popová zpěvačka vypadá na svůj věk stále dobře, jen tento outfit se jí příliš nepovedl. Modelu by prospěly boty na podpatku a místo zvláštních neforemných šatů třeba elegantní vestička.

    Beata Dubasová
    Autor: profimedia.cz

  • Anketa

    Která slavná žena tentokrát šlápla vedle?
    Autor: profimedia.cz

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Holly Madison
    8 %
    Iggy Azalea
    42 %
    Selena Gomez
    1 %
    Bella Hadid
    17 %
    Beata Dubasová
    32 %
    Hlasovalo: 84 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.