Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Iggy Azalea dostala 7 diamantových prstenů: Jsme jen kamarádi, brání se

22. září 2016 | 10:50

Říká se, že přátelství je ta nejdražší věc na světě. No, v případě australské rapové zpěvačky Iggy Azalea a marockého rappera Frenche Montany to zřejmě platí dvojnásob. Od svého údajného kamaráda totiž Iggy obdržela sedm diamantových prstenů!

Iggy Azalea se na Instagramu pochlubila se sedmi diamantovými prsteny
Autor: instagram.com
Ještě minulý čtvrtek odpovídala Iggy Azalea na otázku, jak to mají s Frenchem Montanou, odmítavě. "Jsme jen dobří přátelé. A já jsem nezadaná," bránila se. Přesto se dnes na sociálních sítích pochlubila fotografií ruky, na které se jí blýská hned sedm diamantových prstenů.

"Řekl mi, že pod tlakem vznikají diamanty," tak zní popisek k fotce na instagramovém účtu sexy zpěvačky. A aby nikdo nezůstal na pochybách, s kterým gentlemanem jsou drahé kameny spjaty, následuje za popiskem ikona srdíčka a přímo označení instagramového účtu Frenche Montany.

No, co si o tom myslet, pokud je bývalý od Kloe Kardashian opravdu tak úžasný kamarád, že své kamarádky obdarovává diamanty, pak jen dobře pro ně. Protože jak říkala už Marilyn Monroe: "Diamanty jsou nejlepšími přáteli každé ženy." Pokud tedy Iggy o svého štědrého Frenche přijde, má hned sedm blýskavých kamarádů, kterým se může vyplakat na rameno.

Něco nám ale říká, že fotky z jachty, na které jsou oba dobří kamarádi v objetí a vyměňují si polibky, dávají tušit, že buď je French jejím partnerem, nebo platí okřídlené "kamarád taky rád".

Důvěrnosti naznačují, že jsou rappeři trošku víc než jen kamarádi.
Autor: instagram.com

Autor: Brigita Zemen