Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Oslní vás více české, nebo zahraniční celebrity?

  • Které slavné ženě to minulý týden nejvíce slušelo?
    1. prosince 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Lucie Borhyová (37)

    Lucie Borhyová
    Autor: profimedia.cz
    Zprávařka Lucie Borhyová si o víkendu nenechala ujít předávání hudebních cen Český slavík Mattoni 2015. Všem ukázala, že bolestivý rozchod se sporťákem Michalem Hrdličkou se rozhodně nepodepsal na jejím vzhledu. Vypadala totiž naprosto perfektně. Černé asymetrické šaty nebyly na první pohled ničím výjimečné, ale Lucii padly jako ulité a dokonale jí tvarovaly postavu. Možná jen to hnědé boa, které připomíná zboží z karnevalových prodejen, by příště měla nechat doma.
  • Daniela Peštová (45)

    Daniela Peštová
    Autor: profimedia.cz
    Česká supermodelka Daniela Peštová dorazila na Českého slavíka po boku svého muže Pavola Habery a společně vytvořili nejluxusnější pár celého večera. Daniela oblékla bílo-modrou róbu s geometrickými vzory, kterou doplnila o luxusní psaníčko a náušnice Prada. Tleskáme!
  • Kylie Minogue (47)

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
    Největší ozdobou předávání hudebních cen ARIA Awards byla zpěvačka Kylie Minogue. Věřili byste při pohledu na fotografii, že jí táhne na padesátku? V nude šatech posetých blýskavými kameny vypadala opravdu famózně. Zepředu koktejlky, zezadu luxusní róba s vlečkou. Skvělý nápad a výsledný efekt k nezaplacení!

     

    Video se připravuje ...
    Jak to slušelo Kylie Minogue a dalším na předávání cen ARIA Awards? Podívejte se! • VIDEO: youtube.com
  • Jada Pinkett Smith (44)

    Jada Pinkett
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a manželka herce Willa Smithe také propadla hollywoodskému trendu takzvaných nahých šatů. Její manžel by ji měl opravdu důkladně střežit, protože ve čtyřiačtyřiceti letech vypadá v průsvitné róbě protkané stříbrnou nití naprosto bezchybně. Díky absenci doplňků a šperků a jednoduchému účesu byl model vkusný a rafinovaný.
  • Nicole Kidman (48)

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz
    Na filmovém předávání cen Evening Standard Theatre Awards byla zase ozdobou herečka Nicole Kidman. Její štíhlá a vysoká postava vynikla v černobílých rovně střižených šatech. Kromě luxusní krajky zdobil róbu potisk ptáka s roztaženými křídly. Díky němu byly šaty jedinečné. Nicole se sice mohla trochu odvázat při výběru doplňků, ale výsledný efekt byl skvělý.

Diskuse ke článku
.