Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Cindy Crawford kazí romantickou dovolenou s rodinou George Clooney

29. srpna 2015 | 06:00

Vypadat v padesáti letech jako Cindy Crawford? To je snad snem každé ženy! Modelka, která příští týden oslaví své kulaté narozeniny, si do svého sídla v Ontariu, které je přístupné pouze lodí, pozvala magazín Vogue. Podívejte se na exkluzivní rodinné fotky. S bonusem té, kterou jí "zkazil" George Clooney!

Cindy je jednou z tzv. velké pětky – jde o pět supermodelek, které v 90. letech znal snad každý a které ovládaly modelingová mola a stránky nejprestižnějších magazínů. Jsou to Naomi Campbell, Christy Turlington, Linda Evangelista, Claudia Schiffer a Cindy Crawford.

Díky své kariéře si vydělala miliony dolarů, ale v rozhovoru pro Vogue přiznala, že opravdu sama sebou se cítí na ostrovním sídle, kam si bere jen pár nezbytností. Každé léto sem s rodinou na měsíc odjedou a užívají si společný čas. Svůj letní domov si zde s manželem vybudovala před sedmi lety.

Foto vzniklé pro zářijové číslo Vogue: Cindy se svými dětmi
Autor: instagram.com/cindycrawford/

S nadhledem nad svou kariérou se v rozhovoru svěřila, že nyní si užívá toho, že její sláva už není taková jako dřív. "Teď jsem slavná tak akorát: dost na to, abych si mohla ihned udělat kdekoliv rezervaci, ale ne zas tolik, aby mi to způsobovalo potíže," říká Cindy.

Cindy Crawford
Autor: instagram.com/cindycrawford/

Jako ostatní celebrity, i Cindy se snaží držet krok s moderními technologiemi a svůj účet na Instagramu plní střípky ze svého života. Jako například romantickým selfie se svým manželem, které "kazí" George Clooney...

Cindy se svým manželem a vtipálek George Clooney
Autor: instagram.com/cindycrawford/

S Rande Gerberem tvoří Cindy manželský pár od roku 1998 a mají spolu dvě děti: Presley Walkera a dceru Kaiu Jordan. Oba potomci jdou v modelingových šlépějích své matky.

Autor: luh