Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šaty jako z jiné planety: Barevný přelud, nahý zadek Rity Ora a macatá stehna Mariah Carey

18. května 2015 | 11:54

Čím šílenější model, tím větší hvězda. Udílení amerických hudebních cen Billboard Music Awards připomínalo přehlídku těch nejulítlejších šatů a kostýmů. Doslova šokující úbor předvedla zpěvačka Dencia. Odhalenými macatými stehýnky se naopak pochlubila Mariah Carey a Rita Ora nezklamala nahým zadečkem.

Dencia (27) – zpěvačka

Při pohledu na kosmický úbor kontroverzní zpěvačky Dencia se přihlížejícím začaly dělat mžitky před očima. Její pestrobarevné šaty připomínaly pohled do kaleidoskopu. Korunu tomu nasadila, když si obličej zakryla kosmickými brýlemi.

Nejšílenější model předvedla Dencia.
Autor: EPA, Reuters

Mariah Carey (45) – zpěvačka

Zpěvačka s nádherným hlasem celý život bojuje s přebytečnými kily. Jednou je z ní vychrtlina, v poslední době ale spíš platí za boubelku. I tak se ale nestydí odhalit svá stehna i nadupaný dekolt.

Americká zpěvačka Mariah Carey
Autor: EPA, Reuters

Jennifer Lopez (45) – zpěvačka

Jeden z nejodvážnějších modelů večera předvedla sexy Jennifer Lopez. Ta si vzala velmi průhledné šaty, které zahalovaly jen ty nejintimnější partie.

Nádherná Jennifer Lopez v průhledných šatech
Autor: EPA, Reuters

Iggy Azalea (24) – rapperka

Mladičká rapperka byla tentokrát krapet střízlivější, co se týče módy. I s make-upem šetřila a svými růžovými konečky vlasů trochu připomínala Christinu Aguileru na začátku její kariéry.

Australská rapperka Iggy Azalea
Autor: EPA, Reuters

Britney Spears (33) – zpěvačka

Problémy s váhou má Britney Spears už několik let. Stejně jako Mariah Carey se na obálkách časopisů vždy objeví štíhlá jako lunt, ve skutečnosti má křivky kypřejší. Své tělo na udílení hudebních cen raději zakryla v „hábitu“ zakrývajícím vše od hlavy až k patě.

Zpěvačka Britney Spears po dlouhé době na veřejnosti
Autor: EPA, Reuters

Chrissy Teigen (29) – modelka

Pruhovaný overal modelky Chrissy Teigen sice zvýraznil její dlouhé nohy, ovšem samotné poskládání barevných proužků na látce nevypadalo příliš lichotivě.

Pruhovaný overal modelky Chrissy Teigen
Autor: EPA, Reuters

Céline Dion (47) – zpěvačka

Koženým šatům tmavě zelené barvy, které oblékla nestárnoucí Céline Dion, nelze nic vytknout. Zpěvačka má ve svém věku skvělou postavu, a tak si může dovolit i odvážnější model s vysokým rozparkem.

Nestárnoucí Céline Dion
Autor: EPA, Reuters

Na udílení cen Billboard Music Awards, které se předávaly v neděli v Las Vegas, bylo k vidění mnohem více zajímavých kousků. Podívejte se na ně v galerii.

Autor: tesk