Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První sex celebrit: Johnny Depp ve 13, Lisa Kudrow ve 32!

  • Upejpavky, nebo rádodajky? V kolika letech přišly celebrity o panenství?
    4. února 2014 | 06:00

    Obecně se předpokládá, že slavní lidé žijí podstatně bouřlivější životy, než my, obyčejní smrtelníci. V některých případech je to samozřejmě pravda. U jiných byste ale byli velmi překvapení! Vypátrali jsme proto pro vás, jak na tom jsou slavné osobnosti se ztrátou panenství. Budete šokování!

  • Steven Tyler - 7 let

    Steven Tyler
    Autor: Profimedia.cz
    Frontman rockové kapely Aerosmith a otec překrásné herečky Liv Tyler se nikdy netajil se svým bouřlivým dětstvím a mládím. Těžko ale říct, nakolik jsou Stevenovy historky pravdivé a kolik z nich je jen dobře vystavěná image bohémského rockera.

     V každém případě se ale bouřlivák Tyler nechal slyšet, že svoji vůbec první sexuální zkušenost zažil už jako sedmiletý. a aby toho nebylo málo, přišel tehdy o panictví s dvojčaty! Zkrátka roková hvězda už od malička.

  • Beyoncé - 23 let

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
    Nevíme, jak vás, ale nás informace, že sexy Beyoncé čekala se sexem až do svatby, velmi překvapila. Jejím princem na bílém koni tak nebyl nikdo jiný, než rapper Jay Z, kterého si Beyoncé vzala v roce 2008. a přestože před Jayem už jeden vztah měla, o nic vážného prý nešlo.

    "Chodili jsme spolu od třinácti a rozešli se, když mi bylo sedmnáct.", vysvětluje Beyoncé a dodává: "Myslím ale, že na to, abych mu mohla říkat přítel jsme byli oba moc mladí. Nikdy jsme spolu nežili a ani jsme... však víte co myslím."

  • Angelina Jolie - 14 let

    Angelina Jolie
    Autor: Profimedia.cz
    Poté co přebrala Jennifer Aniston Brada Pitta, proměnila se Angie ze zlobivé holky bezmála v Matku Terezu. Jenomže když byla mladá, vyváděla dosytosti. O panenství tak přišla ve čtrnácti letech, se svým klukem ze střední, se kterým v té době i bydlela. Aby byl prožitek ještě intenzivnější, během sexu se navzájem pořezali. No, musíme přiznat, že dnešní Angelinu Jolie máme mnohem raději.
  • Lisa Kudrow - 32 let

    Lisa Kudrow
    Autor: Profimedia.cz
    Přestože životní role Lisy Kudrow - Phoebe z Přátel neměla s nezávazným sexem a střídáním partnerů žádný problém, její představitelka je zastánkyní přesně opačného přístupu. Lisa totiž se ztrátou panenství počkala až do manželství, tedy do svých 32 let.

    "Někdo by asi řekl, že jsem příliš upjatá, ale já prostě sexualitu nepovažuji za nic, čemu by se neměla věnovat pozornost. Pro mě byla ztráta panenství natolik zásadním zlomem v životě, že jsem si ho chtěla uchovat a být tak cenná pro svého budoucího manžela, o kterém jsem měla velmi jasně definované představy.", říká Lisa o svém rozhodnutí zůstat pannou až do svatební noci.

  • Sean Connery - 8 let

    Sean Connery
    Autor: profimedia.cz
    Narozdíl od Lisy Kudrow si Sean Connery se svým věnečkem hlavu nedělal. Sekáč, který se díky roli Jamese Bonda stal sexsymbolem pro ženy několika generací, se v knize Kam si nudisté schovávají kapesník přiznal, že své poprvé zažil, když mu bylo pouhých osm let. Už ale nechtěl odtajnit, která byla tou šťastnou.
  • Johnny Depp - 13 let

    Johnny Depp
    Autor: profimedia.cz
    I Johnny Depp si prošel poměrně bouřlivým mládím a začátkem kariéry, kdy s modelkou a jeho tehdejší partnerkou Kate Moss obráželi kokainové večírky. Pokud tedy hádáte, že si se ztrátou panictví také nedával příliš na čas, hádáte správně.

    Idol mnoha žen a dívek prý své poprvé zažil ve třinácti letech. A jak jinak, než stylově. Jeho partnerkou totiž byla fanynka hudební skupiny The Flame, ve které tehdy Depp hrál.

  • Brooke Shields - 22 let

    Brooke Shields
    Autor: čtk
    Herečka Brooke Shields si své panenství také uchovávala poměrně dlouho, a to až do svých 22 let. Narozdíl od Lisy Kudrow to ale nevnímá, jako svojí přednost. Ve skutečnosti se Brooke nechala slyšet, že toho, že se ztrátou panenství tak dlouho otálela, poměrně lituje. "Myslím, že bych k sobě měla daleko vřelejší vztah, kdybych o to přišla dřív.", nechala se slyšet krásná herečka.
  • Britney Spears - 14 let

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz
    Poté, co se Britney změnila ze školačky s culíčky v "toxic" polonahou děvu, dlouho se debatovalo o tom, že své poprvé zažila s Justinem Timberlakem. Nakonec ale její matince "náhodou" v knize, kterou o Britney napsala uklouzlo, že Britney přišla o panenství když jí bylo 14 s hráčem amerického fotbalu, v jejím rodném Kentwoodu v Louisianě. No, není nad milující rodiče.
  • Adriana Lima - 27 let

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz
    I když je bývalý andílek Victoria´s Secret snem mnoha mužů na celém světě, krásná Adriana Lima zastává názor, že sex je jen pro manžele. Proto se ztrátou svého panenství počkala až do 27 let, kdy konečně mohla říct "ano", muži svého života.

     

Autor: brig
Diskuse ke článku
.