Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hambatá Goldie Hawn: Bez podprsenky se nestydí!

12. května 2012 | 19:34

Herečka Goldie Hawn (66) se rozhodla, že udělá něco pro své zdraví. Rozhodla se pro tzv. jogging. Stárnoucí filmová hvězda si na sport s sebou nezapomněla PET láhev s vodou. Co si ale nevzala? Podprsenku!

Elegantní  hollywoodská hvězda Goldie Hawn nevypadá vůbec špatně. Šestašedesátiletá herečka je nepochybně v mimořádné formě v porovnání s jinými lidmi v jejím věku!

Bohužel si neprokázala příliš dobrou službu. Během svého pravidelného tréninku ve slunném Los Angeles si nevzala podprsenku.

Šedé tílko, jenž měla herečka na sobě, a které dokonale kopírovalo křivky jejího těla, bohužel odhalilo i její nelichotivě povislá prsa.

Goldie dává vždy přednost venkovním aktivitám. Mezi její nejoblíbenější patří běh, jízda na kole, nebo tenis, který hraje se svým partnerem, hercem Kurtem Russellem.

Herecká legenda taktéž ráda cvičí jógu a jezdí na in-line bruslích, aby své dokonalé křivky dokázala udržet pod kontrolou.

“Nemám žádný stanovený čas, kdy sportuji,” říká Goldie. “Někdy mám čas 15 minut a někdy i dvě hodiny. Naučila jsem se toho využívat.” Moudrá slova.

Autor: ema