Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Desetiletá dcera Cindy Crawford zdědila krásu i talent

19. ledna 2012 | 08:55

Z holčičky supermodelkou! Kaia Gerber (10) se stala tváří nové řady značky Versace. A vypadá skvěle. Je vidět, že sebevědomí jí nechybí.

"Jsem nadšená, že si Kaiu vybrali zrovna pro kampaň Versace. Mám tolik milých vzpomínek na chvíle, které jsem strávila s Giannim a Donatellou, " prozradila pyšná matka Cindy Crawford (45).

A má opravdu na co být pyšná. Dcera, kterou má s bývalým modelem Rande Gerberem (49), po ní zdědila dlouhé nohy, husté vlasy i fotogenickou tvář.

O téhle krásce ještě určitě uslyšíme!
Autor: Versace

Z malého děvčátka se stává kráska, o které ještě určitě uslyšíme. Postavu i vlohy pro modeling rozhodně má. A fotky z kampaně dokazují, že ani potřebné sebevědomí jí nechybí.

"Být při focení na place se svojí dcerou a pozorovat ji byl fantastický zážitek. Jsem na ni velice hrdá," dodává Cindy, která sama v devadesátých letech byla múzou návrháře Gianni Versaceho.

Po matce zdědila Kaia dlouhé nohy i husté vlasy
Autor: profimedia.cz

Děvčátka jejího věku si většinou doma hrají s panenkami. Ona má za sebou svůj úspěšný modelingový debut. Její tvář už zná celý svět.

Půjde snad Kaia v matčiných stopách? To bude záležet jen na ní. Pokud ano, můžeme si být jisti, že svět právě získal další supermodelku.