Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový trailer Gilmorek: Lorelai podlehla plastikám, Rory vypadá skvěle

Video se připravuje ...
VIDEO: Netflix
26. října 2016 | 14:15

Jedno město, dvě dívky, tři generace a čtyři zbrusu nové díly. Řeč je samozřejmě o Gilmorových děvčatech, která se na televizní obrazovky na chvíli vrátí už za měsíc. Také se těšíte? Podívejte se na nový trailer.

Seriál Gilmorova děvčata odvysílal svou poslední sérii v roce 2008, ale k naší velké radosti se na televizní obrazovky na chvíli vrátí prostřednictvím čtyřdílné minisérie na televizní stanici Netflix. Na první díl se můžete těšit už za měsíc, konkrétně 25. listopadu.

Že se v městečku Stars Hollow nic nezměnilo, dokazuje nový trailer. Rory, Lorelai i její matka Emily jsou stále stejné a přesně takové, jaké je zbožňujeme. Podle traileru to také vypadá, že se setkáme se všemi starými známými, jejichž osudy jsme prožívaly, jako by byly naše vlastní.

Škoda jen, že představitelka Lorelai herečka Lauren Graham nedokáže stárnout s grácií. Na traileru je vidět, že stejně jako Alexis Bledel, která hraje Rory, nemá na obličeji ani jednu vrásku, přestože jí je 49 let. Sympatická holka od vedle Lorelai už není zkrátka tak úplně sama sebou, když na první pohled vidíte, že je napíchaná botoxem.

I tak se ale na čtyřdílnou minisérii těšíme. Jaké jsou vaše dojmy z prvního traileru Gilmorových děvčat?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Netflix

Autor: brig