Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prozrazeno! Postelová scéna Čenského a Zedníčkové v Ordinaci: Milovali se víc, než museli

Jan Čenský a Lucie Zedníčková se do natáčení své první milostné scény položili víc, než jim předurčoval scénář.
3. října 2016 | 06:00

Ještě včera si vykali, už zítra si ale budou mnohem blíž, než byste čekali. Právnička Naďa, kterou hraje Lucie Zedníčková, sice působí tak trochu jako ledová královna, zdání ale často klame. Zřejmě totiž není jen schopná advokátka, ale také vášnivá milenka. Už v úterním dílu oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě totiž skončí s primářem kamenické chirurgie Davidem Suchým (Janem Čenským) v posteli. A my máme už teď tuhle lechtivou scénu na videu. Podívejte se! A připomeňte si také, kdo už prošel postelí jeho i jeho ženy Zdeny.

Oblíbenému primáři chirurgie se nelíbí, že by po rozvodu děti zůstaly na Slovensku, a on je tak nemohl vídat. Rozpoutává rozvodové peklo a neštítí se jít doslova "přes mrtvoly". Protože však není spokojený s tím, co mu radí právník, obrací se na úspěšnou advokátku Naďu. Schopnou právničku, která chce proti Zdeně (Daně Morávkové) podniknout razantní kroky. Pracovní schůzka se ale maličko zvrtne a oba představitelé Jan Čenský a Lucie Zedníčková skončí v jedné posteli. Křížovky tam ale luštit nebudou...

"Ale Naďu jsem položil na druhou stranu, než spávala Davidova žena Zdena," směje se Jan Čenský, který na první postelovou scénu se Zedníčkovou jen tak nezapomene. "My herci jsme zvyklí hrát, dokud se neřekne stop. V tom zápalu jsme to ale neslyšeli a hráli dál, i když už nebylo třeba," prozradil ještě.

Nezdá se ale, že by to těm dvěma nějak zásadně vadilo. Jak si postelovou scénu užívali uvidíte už zítra ve 20.20 v dalším dílu Ordinaci v růžové zahradě 2. A tady je malá ochutnávka...

Video se připravuje ...
Prozrazeno! Postelová scéna Čenského a Zedníčkové v Ordinaci: Milovali se víc, než museli • VIDEO: archiv TV NOVA

Suchý Zdeně nemůže odpustit, že si našla nového muže. Sám má přitom máslo na hlavě. Byl to totiž právě on, kdo jí byl před léty nevěrný a svým románkem odstartoval problémy mezi nimi. Zdenu zradil v tom nejcitlivějším období, po narození jejich dcery. Doma na něj všechno padalo, a když náhodou potkal mladou atraktivní barmanku Renatu, neudržel vášně na uzdě a podlehl jejím svodům. Krásná zlatokopka si ho nevědomky dokonale omotala kolem prstu, i když pro ni to byl zpočátku jen bezvýznamný flirt. Protože mu ale na rozdíl od miminkem zaměstnané Zdeny dala pocit, že jí na něm a jeho pocitech záleží, stal se na ní David naprosto závislý.

...
Autor: archiv TV NOVA

Když Zdena zjistila, že má David milenku, zhroutil se jí celý svět. V té době ale ze Slovenska přijel do kamenické nemocnice na stáž Davidův kamarád doktor Rišo Varga. Když viděl, jak Zdenu trápí, že ji manžel podvádí, bylo mu jí líto, trávil s ní čas, aby se necítila tak sama, a tak se pomalu začali sbližovat. I když jí zpočátku bylo nepříjemné začít si s kamarádem svého nevěrného manžela, nakonec spolu skončili v posteli. David to zjistil a uvědomil si, že by ženu, kterou nikdy nepřestal v hloubi srdce milovat, mohl navždy ztratit. Vztah s Renatou proto ukončil. Rišo odjel zpět na Slovensko.

Vztah jim klapal až do chvíle, než se v Kamenici objevil Toníkův biologický otec. Suchému příliš nepadl do oka, Zdena se s ním ale sblížila a stal se jejím blízkým přítelem. I když spolu nikdy nic neměli, David na něj neskutečně žárlil. Po jedné jejich hádce rozrušený Strnad naboural a bohužel zemřel. Zdena se zhroutila, vinila Davida z jeho smrti, a tak se začali znovu odcizovat. Suchý přijal místo na klinice v Praze a s rodinou trávil jen víkendy. Zdena začala mít pocit, že je na všechno sama, snadno tak podlehla svodům ředitele Hejduka a zamilovala se do něj. On ji však bral jen jako milenku. Chtěl si občas tak trochu povyrazit, odreagovat se. Když pak vše prasklo, shodil všechnu vinu na ni. Ponížená Zdena byla nucena odejít z nemocnice a raději si našla práci až v sousedním Slovensku.

Ordinace v růžové zahradě se vysílá už neuvěřitelných jedenáct let. Připomeňte si její hlavní postavy v naší velké galerii:

Suchý dlouho věřil, že to po návratu z Ugandy dají s manželkou (Danou Morávkovou) znovu dohromady. Uvědomil si tam totiž, jak moc jsou pro něj jeho žena a především děti důležité. O to větší byl jeho šok, když zjistil, že Zdena se k němu rozhodně vrátit nechce a trvá na rozvodu. Při pobytu na Slovensku se totiž seznámila s mužem svých snů. Je jím slavný hokejový reprezentant Andrej Martynčák. Ten miluje nejen ji, ale i obě děti. A ty zase milují jeho. Zdena se po jeho boku konečně zase cítí šťastná. A chce se za ním i s dětmi natrvalo odstěhovat. To se ale vůbec nelíbí Davidovi, který se rozhodne jí rozvodové řízení pořádně znepříjemnit.