Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Anna Marešová navrhla postel podle Padesáti odstínů šedi. Podívejte se, jak vypadá!

Video se připravuje ...
Anna Marešová navrhla čelo postele podle Padesáti odstínů šedi.
VIDEO: Adam Balažovič
3. prosince 2015 | 16:02

Chtěla byste mít doma postel jako z Padesát odstínů šedi? Tedy, ne tak úplně, ale právě touto úspěšnou knihou a filmem se nechal inspirovat Karel Vágner, který saë spojil s designérkou Annou Marešovou a navrhli čelo postele, které by zajisté hlavní protagonisté románu ocenili. 

Na první pohled máte pocit, že se díváte na krásně zpracované čelo postele, z masivního dřeva, potažené kůží. Poutka, která jej zdobí, by ve vás asi těžko evokovalo drsnější milostné hrátky. Když se ale podíváte blíže a budete mít štěstí, majitel postele vám odhalí tajemství čela postele Hästens. 

Je totiž důmyslně navrženo tak, aby se do něj daly skrýt erotické pomůcky, které nemusí být všem na očích. Že na ně nepovolaná osoba skutečně nepřijde, si můžete být jisti. Šuplíčky obsahují zámky, s jejichž odemykáním je seznámen pouze majitel. Poutka, která vypadají tak nenápadně zase slouží k tomu, aby vám partner z postele nikam neutekl. 

A že vás nenapadne, kdo pomohl s navrhováním tohoto hravého čela? Expertka na designové milostné hračky pro dámy, Anna Marešová, která se spojila s Karlem Vágnerem, majitelem obchodu Hästens a dohromady dali vzniknout této hravé posteli. "Byla pro mě výzva," usmívá se Anna Marešová. A jestli se nechala inspirovat předešlými kousky? Podívejte se na video.

Video se připravuje ...
Anna Marešová • VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová

Video se připravuje ...