Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Linda Rybová: Na kamarádku musím být zlá

9. července 2013 | 17:00

Křehká herečka sice vypadá jako neškodné tintítko, ale když to rozbalí, třese se před ní každý. Z televize ji známe jako krutou manipulátorku, ale je taková i ve skutečnosti?

Linda Rybová se vrací do Cest domů a s plnou parádou. „Moje postava Ivana má za sebou sice otřesnou zkušenost a pobyt v psychiatrické léčebně, ale nijak se z ní nepoučila,“ tvrdí herečka, která prý s manipulátorkou Ivanou nemá nic společného.

„Taky dokážu být přesvědčivá, když je to potřeba, nebo když vím, že mám pravdu. Ale s fakty nepracuju tak, jako Ivana, rozhodně nejsem žádná manipulátorka.“ Dušuje se Rybová.

Linda Rybová
Autor: FTV Prima
S Lenkou Vlasákovou na kordy

Přestože je herečka Lenka Vlasáková Lindina velká kamarádka, v seriálu spolu bojují jako lvice. „Ve scénáři mám napsané některé vyhrocené scény s Lenkou, protože naše postavy se v ději nemají rády. Jsem zvědavá, jak se nám to bude hrát,“ přiznává své obavy Linda, která je v soukromí spíš mírná a klidná, i když si také umí jít za svým. Své kolegyni Daně Batulkové, totiž kdysi přebrala manžela Davida Prachaře.

Autor: MAJ
Video se připravuje ...