Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V jednoduchosti je krása: nadčasové hodinky z titanu

12. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Bílá košile, modré džíny, kvalitní kožená bunda, pouzdrová sukně - nadčasové kousky, které se ve vašem šatníku rozhodně neztratí. Oblibu si vysloužily jednoduchostí a kombinovatelností na sto způsobů. A stejné je to s klasickými hodinkami. Kombinace jednoduchého ciferníku a kvalitního koženého nebo kovového řemínku už dávno není jen záležitostí minimalistů. Své místo si najdou ve šperkovnici každé ženy, která má ráda univerzální doplňky vhodné pro jakoukoliv příležitost.

Jednoduchost, která nenudí

Pestré barvy, nápaditá pouzdra nebo ciferníky zdobené kamínky umí ozvláštnit každý outfit. Pokud ale chcete mít hodinky jedny jediné, není na škodu se poohlédnout po snadno kombinovatelném kousku v univerzálních barvách. Zlatá, stříbrná nebo nestárnoucí černá barva sluší každému a vůbec nemusí působit nudně. O to se postarají třeba netradičně řešené ciferníky a řemínky hodinek. Velkým hitem je také růžové zlato.

Autor: Helveti

V jednoduchosti je prostě krása. Hodinky s decentním designem z ruky prakticky nemusíte z ruky vůbec sundat, ať už jste v práci, na romantické večeři nebo se chystáte do divadla. Poslouží totiž jako elegantní doplněk k šatům do společnosti a vypadají dobře i ke sportovnějšímu outfitu.

Potěšení pro oči i pokožku


Už vás někdy trápilo svědění, pálení nebo začervenání kůže v místě, kde se jí dotýkal váš nový náramek nebo řetízek? Právě tak může pokožka citlivých jedinců a alergiků reagovat například na stopový obsah niklu v ocelových špercích. Řešením může být antialergický titan. Ten se v posledních letech díky svým vlastnostem stává čím dál oblíbenější i mezi těmi, kdo ocelové doplňky snáší bez problému.

Autor: Helveti

Své hodinky a šperky vyrábí zásadně z titanu a keramiky například německá značka Boccia Titanium. Oba materiály nabízejí pro aktivní nositelky doplňky užitečné vlastnosti a nehrozí u nich žádná neplecha ani na té nejcitlivější kůži. Ze široké nabídky designů a barev hodinek Boccia Titanium si navíc vybere opravdu každá žena.

Titan, ocel nebo keramika?


Titan je velmi lehký a svou odolností ani v nejmenším nezaostává za ocelí. U titanových hodinek se také nestane, že by začaly měnit barvu, titan je barevně stálý a nereaguje ani s potem. Dobrá tepelná vodivost z něj dělá ideální hodinky po všechny zimomřivé dámy – na rozdíl od oceli tolik nestudí, když si hodinky ráno připnete na ruku. Keramika zas nabízí výhodu v podobě nepoškrabatelnosti. Pokud jsou vaše pár měsíců staré hodinky samý škrábanec, sáhněte příště po keramických hodinkách nebo kombinaci titanu a keramiky od Boccia Titanium a máte vyhráno.

Autor: Helveti

Odolnost hodinek je ještě vyšší, pokud mají kvalitní minerální nebo safírové sklíčko a jsou vodotěsné. Dobře vybrané dámské hodinky pak nebudou jen kouskem na jednu sezónu, ale doplňkem, který může vaše zápěstí zdobit dlouhá léta.

U Helveti.cz můžete pořídit titanové hodinky s ročním pojištěním, 3letou zárukou a dopravou zdarma. Pokud chcete koupit hodinky jako vánoční dárek, přijde vhod možnost výměny či vrácení do 3 měsíců.