Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Módní pravidla Francouzek: Nenosí podpatky ani úzké kalhoty, přesto jsou sexy!

8. července 2019 | 06:00

Ráda byste si osvojila skvělý styl Francouzek? Blogerka z Anglie dokázala, že jejich styl se dá naučit. Přečtěte si 5 pravidel, která Francouzky dodržují a díky nimž jsou vždycky chic.

Blogerka Marissa Cox (34) se odstěhovala do Paříže poměrně unáhleně. Opustila svou práci, byt i přátele a odešla do země, jejíž jazyk neuměla. Francie jí změnila život i styl. Začala psát blog a od doby, kdy se tam odstěhovala, si osvojila nadčasový francouzský styl. Jaké je tedy tajemství Francouzek?

Trápit se na vysokých podpatcích? Nikdy! Francouzky upřednostňují pohodlí a díky tomu, že se cítí dobře, tak i vypadají. Nejraději nosí balerínky, kotníkové boty, sandálky na nízkém silném podpatku a espadrilky.

Pohodlí hraje roli i ve výběru kalhot. Nemusíte se soukat do skinny džín, existují přece i jiné střihy, které jsou tak opomíjené. Vsaďte na džíny s vysokým pasem a rovnými nohavicemi. Marissa říká: "Dřív jsem měla mnoho džín ve skříni, teď jich mám pár a stačí mi."

Francouzky se netrápí ani se svým poprsím. Říkají, že máte být ráda za to, co vám příroda nadělila. Pokud máte menší prsa, nesnažte se je zvětšovat push-upkami, zvolte krajkové podprsenky bez výztuže. Nejlépe uděláte, když si černý sexy kousek obléknete pod bílou košili.

Většina z nás upřednostňuje černé, šedé a bílé barvy v šatníku. Pokud ale chcete vyniknout, zařaďte do něj barvy. Nikdy však nenoste víc než tři odstíny najednou.

Posledním bodem je investice. Francouzky jsou proslulé svou nadčasovou elegancí. Investují totiž do kousků, které vypadají luxusně a déle jim vydrží. Třeba jako do kvalitního saka.


Autor: Markéta Luštincová