Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Cestovní zboží a doplňky za skutečně lákavé ceny? Ano, ve Fashion Arena Prague Outlet!

25. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Cestování je v dnešní době neodmyslitelnou součástí životního stylu. Díky novým technickým vymoženostem a jednodušším i levnějším způsobům dopravy se mnozí vydávají na cesty i několikrát ročně. Pamatujte, že na stres spojený s balením vyzraje jedině ten, kdo se včas připraví! A k tomu je jako stvořený týden od pondělí 30. 4. do neděle 6. 5. 2018, kdy ve Fashion Arena Prague Outlet proběhne speciální akce Travel Week spojená s výhodnými nákupy cestovního zboží a doplňků.

Před každou dovolenou byste si měli zkontrolovat, v jakém stavu je váš kufr, taštička na kosmetiku a další k cestování nezbytné věci. Čím dříve to uděláte, tím lépe. Zbyde vám tak dostatek času na to, abyste si v případě nutnosti pořídili věci nové. Navíc týden od pondělí 30. 4. do neděle 6. 5. 2018 je pro tyto nákupy ideální. Naplánujte si alespoň jedno volné odpoledne a vyrazte na obhlídku Fashion Arena Prague Outlet. Kromě skutečně výhodných nákupů na vás čeká také bohatý doprovodný program.

S výběrem nespěchejte

Výběr vhodného zavazadla se nevyplácí podceňovat. Než začnete bezhlavě nakupovat, uvědomte si, jaký druh cest nejčastěji absolvujete a také to, k jakým účelům má vaše nové zavazadlo posloužit. Na aktivní dovolenou se totiž lépe hodí cestovní taška nebo batoh, na dovolenou u moře či časté služební cesty sáhněte raději po kufru na kolečkách.

Důležitý je i materiál

Při výběru vašeho nového kufru zvažte také materiál, ze které by měl být vyroben. Textilní zavazadla bývají lehčí a není těžké je „nafouknout“, obsah je ale náchylnější k poškození. Pokud tedy cestujete s křehkými věcmi, doporučujeme kufr skořepinový, který je však o poznání těžší. Zlatou střední cestou jsou pak kufry s pevnou kostrou, které se ale do stran přizpůsobí i většímu „nákladu“.

Tip na konec: Pokud patříte mezi opravdové fajnšmekry, pořiďte si ke kufru ze stejné kolekce taštičku na kosmetiku!

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice. Za deset let svého působení se Fashion Arena Prague Outlet stal významným místem nadčasové módy díky své široké nabídce módních značek, vhodnému umístění a doprovodným službám. Na celkové ploše 25 000 m2 zde aktuálně ve 116 obchodních jednotkách naleznete sortiment více než 200 světových i domácích značek a nakoupíte denně o 30 až 70 % výhodněji. http://www.fashion-arena.cz