Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co prozradí oblíbená barva oblečení? Černou nosí sebevědomé ženy, modrou rodinné typy!

  • 22. února 2017 | 06:00

    To, že si v nepřeberném množství oblečení v obchodě vyberete právě modrou halenku nebo černou sukni, rozhodně není náhoda. Barvy, které nás přitahují, a tím pádem i převažují v našem šatníku, o nás leccos vypovídají.

  • Černá barva

    Černou barvu milujeme, protože zeštíhluje, jednoduše se kombinuje s dalšími odstíny a hodí se téměř pro všechny příležitosti. Ženy, které velmi často oblékají černou, rády prezentují své názory a milují, když jsou dobývány. Za tím, co řeknou, si pevně stojí a svá stanoviska většinou nemění. Tou horší stránkou je, že ženy v černé si velmi rády vytvářejí umělé image, a tak je u nich velmi těžké poznat, co je skutečnost a co jen vymyšlená póza pro ostatní. Pamatujte také na to, že nadměrné nošení černé barvy odsává z těla energii, a tak je třeba dát čas od času šanci nějakým živějším barvám.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Šaty: Lindex, 999 Kč, kabelka: Mohito, 899 Kč a boty: Deichmann, 649 Kč

  • Červená barva

    Ženy, které dávají přednost výrazné červené před ostatními barvami, jsou rázné a užívají si život naplno. Uvědomují si, že nošením červené barvy přitáhnou zraky mužů, a užívají si to. Kromě toho bývají optimistické, zábavné, vášnivé, ale bohužel i cholerické. Nošení ohnivé červené dodává vám i lidem ve vašem okolí energii a sílu, posiluje vůli a také podporuje vznik nových nápadů. I přesto není vhodná na důležité jednání, protože může v lidech vzbuzovat agresi.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Halenka: Reserved, 599 Kč, sukně: Zoot.cz, 1649 Kč a kabelka: Mohito, 549 Kč

  • Žlutá barva

    Pokud je vaší nejoblíbenější barvou žlutá, rozhodně máte smysl pro humor, a co víc: umíte si udělat legraci sama ze sebe, a to na vás vaši blízcí milují. Nikdy s vámi není nuda. Občas se možná snažíte být středem pozornosti za každou cenu, a to může být na škodu. Je to také tím, že vám rozhodně nechybí sebevědomí, ale trochu skromnosti občas neuškodí. Drobné nedostatky vám vaši nejbližší určitě rádi odpustí, protože jako milovnice žlutého oblečení kolem sebe šíříte veselou náladu. Zkrátka záříte jako sluníčko!

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Mikina: Topshop.com, cca 800 Kč, svetr: Lindex, 899 Kč a boty: Geox, Zoot.cz, 3789 Kč

  • Modrá barva

    Modrou barvu milují ženy, které rády o někoho pečují a věnují svým nejbližším veškerou energii a pozornost. Rády komunikují přímo bez zbytečného vykrucování, a to může být někdy na škodu. Příliš upřímnosti se totiž mnohdy nevyplácí. Na své okolí však díky upřímné duši působí důvěryhodně, loajálně a velmi vyrovnaně.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Šaty: Cellbes, 699 Kč, halenka: Lindex, 799 Kč a tričko: Takko, 299 Kč

  • Zelená barva

    Zelená barva nebývá příliš oblíbená, ale přece jen si své příznivce najde. Ženy, které si často kupují oblečení zelené barvy, mají rády svůj klid a nerady jsou středem pozornosti. Jsou to většinou rodinné typy, které bývají věrné a na něž je maximální spoleh. Pokud milujete zelenou, vaši blízcí s vámi příliš dobrodružství nezažijí. Bojíte se totiž změn a nových zážitků. Na druhou stranu ale na své okolí působíte uklidňujícím a laskavým dojmem.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Sukně: Topshop.com, cca 1200 Kč, svetr: Lindex, 799 Kč a košile: Cellbes, 599 Kč

  • Bílá barva

    Pokud se ve vašem šatníku často objevují bílé kousky, máte ráda změny. Své okolí zbavujete strachu, protože bílá barva uklidňuje. Také proto ji nosí doktoři a sestřičky. Jste velká perfekcionistka, a to jak v osobním, tak i v pracovním životě. Když máte nějaký problém nebo jste s něčím nespokojená, většinou to dusíte sama v sobě, dokud se s tím nesmíříte. Občas tak můžete na lidi působit příliš uzavřeně a křehce.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Halenka: Lindex, 999 Kč, boty: Deichmann, 599 Kč a džíny: Topshop.com, cca 1200 Kč


  • Fialová barva

    Nosíte ráda fialovou? Tak ruku na srdce, nejste přehnaně žárlivá a občas i trochu hysterická? Milovnice fialové si své muže hlídají a občas mají dost bujnou fantazii. Na druhou stranu právě ony bývají nejlepšími milenkami, které dokážou mužům opravdu zamotat hlavu a omotat si je kolem prstu. Kromě toho jsou tyto ženy hodně citlivé a mnohdy věří v nadpřirozené schopnosti.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Šaty: Topshop.com, cca 900 Kč, podprsenka: DKNY, Zoot.cz, 1129 Kč a halenka: Takko, 449 Kč

  • Růžová barva

    Pokud máte v oblibě růžovou, znamená to, že láska a ochrana vašich blízkých jsou pro vás na prvním místě. Bohužel se může stát, že o obojí tak moc usilujete, že se to mnohdy nevyplácí. Zkuste v těchto ohledech trochu méně tlačit na pilu. Jste velká romantička a občas na svět koukáte přes růžové brýle. Pokud tvrdě nenarazíte, rozhodně to není na škodu. Lidem kolem sebe dodáváte optimismus a víru.

    Barvy oblečení
    Autor: archiv firem

    Šaty: Mohito, 1199 Kč, sukně: Zoot.cz, 1549 Kč a boty: Reserved, 799 Kč

Diskuse ke článku
.