Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: I černý outfit může vypadat letně!

25. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát čerpáme inspiraci v českém rybníčku.

Herečka Miluše Bittnerová má módu ráda, ale ne vždy jí to u módní policie projde. Tentokrát je to trefa do černého, a to doslova! Miluška oblékla černé košilové šaty, které krásně tvarují její ženské křivky. Nesmí chybět ani decentní véčkový výstřih, který upoutá pozornost na hrudník a zároveň prodlouží krk i celou siluetu.

Černá barva sice není zrovna symbolem léta, ale když se v ní cítíte dobře, čas od času si ji rozhodně obléct můžete. Vždycky však pamatujte na to, že černý outfit je třeba takzvaně rozbít nějakým barevným doplňkem. V tomto případě to byla velká barevná kabelka, která modelu dodala letní nádech a potřebný šmrnc.

Buďte jako Miluše Bittnerová

Vyberte si černé šaty, které lichotí přímo vaší postavě. Pokud máte tvar postavy typu  jablko, košilové šaty nebudou nic pro vás. Naopak chlapecké postavě, která potřebuje vytvarovat ženské křivky, i ženám, které je chtějí zdůraznit, skvěle poslouží. Pořiďte si zkrátka takové, které vám padnou jako ulité, a doplňte je černými doplňky a jedním barevným, který bude celému modelu dominovat!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 1696 Kč, sluneční brýle: F&F, 209 Kč, kabelka: obag.cz, 2470 Kč, náramky: Lindex, 299 Kč a boty: Deichmann, 1199 Kč