Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy modely Zuzany Kubíčkové, které si zamilovala i Táňa Pauhofová

Video se připravuje ...
Zuzana Kubíčková a její módní kolekce
VIDEO: Adam Balažovič
22. září 2015 | 06:00

Tváří nejnovější kolekce mladé české návrhářky Zuzany Kubíčkové se stala herečka Táňa Pauhofová. Její modely totiž obdivuje a je přesvědčená, že jsou smyslné, rafinované, ženské a svůdné. Kolekce na jaro/léto 2016 rozhodně všechny tyto atributy splňuje. Přesvědčte se sami.

Průhledné a originální materiály, spousta odhalené kůže a lesklé flitry, to je nová kolekce na příští rok, kterou připravila Zuzana Kubíčková. „Základem mé kolekce je to, že se dají modely navzájem kombinovat. Ústředním motivem jsou karetní symboly. Přišlo mi to jako hezká metafora k životu jako takovému, všechno je hra a záleží na nás, jak hrajeme s tím, co máme,“ vysvětlila nám návrhářka, která své modely předváděla na Mercedes Benz Prague fashion weeku.

Módní průmysl je nekonečný kolotoč, který se točí velikou rychlostí. Zuzana předpovídá, že tempo se bude v budoucnosti ještě stále zvětšovat. „Co se barev týče, tak jsem rozhodně pro barvičky, i když v téhle kolekci jsem byla trochu umírněnější. Používala jsem duhové detaily připomínající západ slunce nebo odlesky, které k létu určitě patří. Stále ale platí to, že každému sluší něco jiného a každý se v něčem jinak cítí, ale barvy bychom nosit měli.“