Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 tipů, jak mít díky oblečení dokonalý zadeček

  • Jennifer Lopez má jeden z nejvíce sexy zadečků showbyznysu.
    11. března 2015 | 06:00

    Máte plochý zadeček, ale toužíte po krásně tvarovaném pozadí, jakým se pyšní třeba zpěvačka Jennifer Lopez nebo herečka Sofia Vergara? Jde to i bez namáhavého cvičení, a dokonce během pár vteřin. Stačí jen vědět, jaké oblečení vašemu pozadí prospívá. My vám poradíme, jak na to!

  • Zvýrazněný pas

     

    Ať už se jedná o šaty, kalhoty nebo kraťasy, vždy váš zadeček bude vypadat mnohem lépe, když vám oblečení zvýrazní a opticky zúží pas. U šatů stačí, aby to nebyl splývavý "pytel", ale rafinovaně projmutý kousek. U kalhot a kraťasů zase zezadu mnohem lépe vypadá výše posazený pas. Tím, že se pas opticky zúží, zadeček získá plnější tvar. Jednoduché a efektní!

    Tvarování zadečku
    Autor: Zara
  • Správná sukně

     

    Pokud ráda nosíte sukně a chcete, aby v nich vaše pozadí vypadalo perfektně, zapomeňte na áčkové střihy. Ty zadečku příliš nelichotí. Skvělou službu vám prokážou klasické pouzdrovky, ale i koženkové přiléhavé mini- a úzké vzdušné maxisukně. Když bude navíc sukně sahat až do pasu, efekt se znásobí.

    Tvarování zadečku
    Autor: Mango
  • Zázračné kapsy

     

    Pokud chcete zvýraznit svůj zadeček v džínách nebo kalhotách, rozhodně myslete na to, že kapsy jsou základ! Kalhoty bez zadních kapes vám nikdy nevytvarují dokonalé pozadí, naopak vám ho ještě více zplacatí a opticky prodlouží. Čím vystouplejší zadní kapsy, tím lepší!

    Tvarování zadečku
    Autor: Asos.com
  • Lesklé materiály

     

    Metalická móda je trendy, hodí se na divokou party i romantickou schůzku při svíčkách a jako bonus také funguje jako skvělý optický klam. Například přiléhavá metalická sukně dokáže z vašeho plochého zadečku vyčarovat vytvarované pozadí, kterým se pyšní třeba zpěvačka Beyoncé. K takové sukni vždy vybírejte decentní jednobarevné kousky a doplňky, které na sebe nestrhnou pozornost. V hlavní roli totiž musí být metalická sukně a vaše dokonalé pozadí!

    Tvarování zadečku
    Autor: Asos.com
  • Falešný zadek

     

    Zadečku, jako má JLo, můžete dosáhnout i rafinovaným podvodem. Existují totiž speciální vycpané kalhotky, které vám během vteřiny vyčarují z plochého pozadí dokonale oblé. Kalhotky jsou prodyšné, tenké a kromě tvarování zadečku také zeštíhlují stehna a bříško.

    Tvarování zadečku
    Autor: bootypop.com

Klíčová slova:  móda, oblečení, trendy, postava, zadeček, pozadí
Diskuse ke článku
.