Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jarní bundičky pro každou postavu: V kurzu jsou křiváky a květinové bombery!

9. března 2015 | 06:00

Bez kterého módního kousku se letos na jaře neobejdete? Jednoznačně bez lehké bundičky! A jaké jsou letos v kurzu? Vybrali jsme pro vás ty nejstylovější, které padnou každé ženě bez ohledu na typ postavy nebo věk. Vyberte si tu pravou, kterou si na celé jaro zamilujete!

Módní stálice

Jedním z nejžhavějších trendů letošního jara budou opět kožené a koženkové křiváky. Ty jsou už několik let na módním vrcholu především proto, že se hodí jak k roztrhaným džínám a teniskám, tak k romantické sukni i lodičkám. Navíc skvěle vypadají jak na superštíhlých ženách, tak i na ženách s křivkami a boubelkách. Pokud už doma jeden černý křivák máte, pořiďte si klidně další v jiném barevném provedení.

Veselé bombery

Ještě nedávno byli všichni přesvědčeni, že bomber je typ bundy, kterou budou nosit výhradně muži. Dnes je tomu jinak! Letos na jaře frčí především bombery s jarními potisky, nejčastěji květinovými. Trendy však budete i v jednobarevném khaki kousku nebo klasickém černém provedení. Kdo se nebojí, může zdánlivě sportovní bundu kombinovat třeba s pouzdrovou sukní a lodičkami.

H&M, 899 Kč
Autor: archiv firem

Prošívané bundičky

Pokud jste se v zimě radovala z velkého comebacku péřových prošívaných bund, můžete v nich zazářit i na jaře. Sice zrovna ne v těch péřových, v těch byste se, jak se říká, upekla! Musíte si pořídit lehkou verzi, ideálně v pudrové barvě, která k jaru neodmyslitelně patří!

Jak zakrýt kila navíc

Ženy s pár kilogramy navíc by se měly vyhnout krátkým bundičkám. Bunda by měla ideálně zakrývat i boky, ale ne zadeček! Rozhodně si nekupujte zbytečně velké kousky, bunda vám musí padnout jako ulitá a kopírovat postavu. Vyhněte se zbytečným detailům, velkým kapsám a bundám, které jsou zakončeny gumou. Takové drobnosti mohou vaší postavě uškodit. 

Nejvíce vám samozřejmě budou slušet bundičky v tmavších barvách, ale nemusíte se nutně vzdát ani těch světlejších. Stačí, když pod béžový křivák obléknete padnoucí černý svetr, kolem krku uvážete oversized šálu a je to!

Ty nejkrásnější bundičky naleznete v naší fotogalerii!