Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Podzimní bundy: Dáte přednost kožené, džínové, nebo semišové?

  • 14. září 2015 | 06:00

    Září je jako stvořené ke koupi zbrusu nové podzimní bundičky, která vás zahřeje a zároveň udělá velkou parádu. Letos jsou opět v kurzu nadčasové kožené a džínové bundy, stejně jako loni stále frčí sportovní bombery a žhavou novinkou jsou tenké prošívané a semišové bundy. Poradíme vám, kde najdete ty nejlepší kousky!

  • Kožené a koženkové bundy

    Kožený křivák, Bershka, 1599 Kč
    Autor: archiv firem
    Jedním z nejžhavějších trendů letošního podzimu budou opět nadčasové kožené a koženkové bundičky. Ty jsou už několik let na módním vrcholu především proto, že se hodí jak k roztrhaným džínám a teniskám, tak ke kolové sukni nebo pouzdrovým šatům a lodičkám. Navíc vypadají skvěle jak na superštíhlých ženách, tak i na ženách s křivkami a boubelkách. Pokud už doma jednu koženou nebo koženkovou bundičku nebo křivák máte, pořiďte si klidně další v jiném barevném provedení. Pro romantičky se hodí pudrově růžová, pro praktické ženy zase tmavě hnědá a pro milovnice aktuálních trendů béžová nebo šedá.
  • Džínové bundy

    Džínová bunda, Levi´s, 2799 Kč
    Autor: archiv firem
    Stejně nesmrtelné jsou i džínové bundy, které budou i letos na podzim obrovským hitem. Stejně jako kožené bundičky je můžete kombinovat se sportovními i elegantními kousky. A pokud milujete podzimní vrstvení, je pro vás džíska to pravé. Dáte přednost klasickému střihu, nebo vyzkoušíte oversized?
  • Bomber

    Bomber s potiskem, Zoot.cz, 2549 Kč
    Autor: PP
    Ještě nedávno byly bombery určeny jen pro muže, ale jak už je známo, v módě není nic nemožné. A proto na scénu nastupují dámské bombery v zářivých barvách nebo s veselými potisky. Kdo se nebojí, může zdánlivě sportovní bundu kombinovat třeba s pouzdrovou sukní a teniskami nebo koženými biker boots.
  • Prošívané bundy

    Krátká prošívaná bundička, kyosek.cz, 1601 Kč
    Autor: PP
    Z přehlídkových mol k nám po krátké pauze opět zavítaly tenké prošívané bundy, které v podzimních plískanicích zahřejí jako žádné jiné. Nejrůznější střihy umožňují i ženám s plnějšími tvary, aby si vybraly tu pravou. Ta správná prošívaná bundička totiž dokáže udělat s postavou optické zázraky.
  • Semišové bundy

    Křivák z napodobeniny semiše, Zoot.cz, 1389 Kč
    Autor: PP
    Semišové bundy a křiváky jsou znamením dobrého vkusu a luxusu. Na rozdíl od kožených bundiček se nosí výhradně k elegantním outfitům, tenisky jsou tentokrát zakázány! Pokud se vám "semišky" líbí, ale nechcete za bundičku utratit majlant, pořiďte si napodobeninu, která vás vyjde zhruba na tisícovku, a téměř nikdo váš malý podvod nepozná.

Diskuse ke článku
.