Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co nosit k džínám? Topy, trička i halenky, které vytvarují postavu!

  • 16. února 2015 | 06:00

    Nedáte dopustit na klasické džíny? Pak vás určitě bude zajímat, jaké vršky se k nim nejvíce hodí. Dokonce si pomocí toho správného topu můžete i vytvarovat postavu a zamaskovat drobné nedostatky. Stačí jen sáhnout po tom správném kousku!

  • Co nosit ke slim džínám?


    Když obléknete slim džíny, je podstatné si uvědomit, že horní díl outfitu by měl být trochu volnější. Pro ženy, které se snaží skrýt větší bříško, jsou ideální volnější topy nebo ty s rafinovaným nařasením nebo volánkem v oblasti problematické partie. Pokud chcete navíc zamaskovat i povislé ruce, vždy sáhněte po kousku s dlouhým nebo alespoň po loket sahajícím rukávem. 

     

    V případě, že si pomocí slim džín a podpatků chcete prodloužit postavu, vsaďte na tričko s výstřihem ve tvaru písmene V, které dotáhne výsledný efekt do dokonalosti.

    Co se nosí k džínám?
    Autor: archiv firem

  • Co nosit k rovně střiženým džínám?

     

    Pokud se nejlépe cítíte v cigaretových džínách, pravděpodobně máte typ postavy "přesýpací hodiny", tedy širší ramena a boky a úzký pas. Právě vám padnou rovně střižené džíny jako ulité. Navíc v kombinaci s topem s nápadnými potisky, projmutím v pase nebo prodlouženou zadní délkou bude vaše silueta naprosto dokonalá. 

    Co se nosí k džínám?
    Autor: archiv firem

  • Co nosit k boyfriend džínám?

     

    Volně střižené džíny si oblíbily především dívky a ženy s velmi štíhlou nebo chlapeckou postavou. K volným nohavicím nikdy neoblékejte i volný vršek, jinak budete vypadat jako v pytli, a ještě o pěkných pár kilogramů těžší. Volte upnutější topy, které budou kopírovat linii vašeho těla. A že máte větší bříško a těsný top si nemůžete dovolit? Nesmysl! Stačí jen obléknout rafinovaný vršek, který bříško hravě zamaskuje (viz obrázek).

    Co se nosí k džínám?
    Autor: archiv firem

     

    Všechny námi vybrané topy, trička a halenky najdete v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.