Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znáte největší svatební událost roku 2015?

15. ledna 2015 | 16:18
Prezentace klienta |

5. ročník svatebního veletrhu SVATEBNÍ DNY 2015 se v Clarion Congress Hotelu Praha uskuteční ve dnech 16. – 17. 1. a vy díky tomu máte jedinečnou příležitost seznámit se se svatebními trendy pro rok 2015.

Co jsou SVATEBNÍ DNY 2015?

Jedná se o významný svatební veletrh, kde je vám k dispozici široká nabídka firem a služeb ze svatebního oboru – ať už se jedná o svatební šaty a doplňky, pánskou módu, květiny a dekorace, místa pro svatební hostinu i svatební obřady, snubní prsteny, šperky, fotografy a videa, svatební oznámení, svatební hudbu, vizážistky, kadeřnice, svatební dorty, cukroví a další lahůdky. Prostě vše důležité pro přípravu svatby. Na ploše přes 3000m2 se představí více než 130 vystavovatelů, proto nemusíte mít rozhodně obavy, že byste si nevybrali váš vysněný styl svatby.

Mimo jiné zde svatební centrum ADINA představí zcela novou kolekci luxusních svatebních šatů značky PRONOVIAS, jejichž je Premium dealerem pro ČR!

Autor: Svatebnidny.cz

Prvních 200 návštěvníků získá příjemný dárek!

Veletrh se pro veřejnost otevře v pátek 16. 1. 2015 v 15.00 hodin a bude trvat až do soboty 17. 1. 2015. Pro prvních 200 návštěvníků bude každý den u vstupu připraven malý dárek. Ani ostatní návštěvníci neodejdou s prázdnou – každý, kdo plánuje svatbu, obdrží nové vydání tištěného svatebního katalogu SVATEBNI.CZ a další propagační materiály.

Nenechte si ujít veletržní slevy, akce a ochutnávky!

Většina vystavovatelů si již tradičně pro návštěvníky připravila veletržní slevy, akce a ochutnávky. Navíc bude v průběhu celého veletrhu probíhat tombola o hodnotné a zajímavé ceny, která vyvrcholí soutěží o poukaz na snubní prsteny v hodnotě 30 000 Kč.

Doprovodný program vás uchvátí!

Svatební veletrh vám nabídne skutečně bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na pestré módní přehlídky svatebních šatů, jedinečnou barmanskou show nebo na vystoupení  nejoriginálnějšího českého revivalu skupiny ABBA.  

Aktuální informace najdete na www.svatebnidny.cz