Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Konec strašným kostýmům: Oblékly jsme první dámu!

  • Outfity první dámy.
    17. července 2014 | 06:00

    První dáma České republiky, Ivana Zemanová, tento týden způsobila velký poprask. Na slavnostním obnovení potoka v zámeckém parku v Lánech se objevila po boku svého manžela, Miloše Zemana, v nepadnoucím květinovém kostýmku a nevzhledných sandálech. Tento nepovedený model okamžitě zvedl vlnu módní kritiky. Proto jsme se rozhodly první dámě poradit, jaké outfity by jí slušely a hodily se k dané situaci.

  • Prezidentská návštěva v Polsku

     

    Ivana Zemanová je bezesporu krásná žena, která však svými outfity zbytečně upozorňuje na nadbytečné kilogramy. Například na prezidentskou návštěvu v Polsku zvolila lososový kostýmek, který měl však velmi nelichotivý střih. V kombinaci s nízkými botami přidával první dámě na váze a také opticky zkracoval nohy. Lepší volbou by rozhodně byly klasické pouzdrové šaty v námořnicky modré, které oživí decentní bílé doplňky a perlový náhrdelník.

    Outfity první dámy.
    Autor: archiv firem, profimedia.cz, blesk.cz

    Šaty - Esprit, cca 1800 Kč.

    Náhrdelník - Asos.com, cca 400 Kč.

    Psaníčko - Humanic, info o ceně v obchodě.

    Lodičky - F&F, 659 Kč.

     

  • Předávání maturitního vysvědčení

     

    Zhruba před měsícem se hrdí rodiče Zemanovi zúčastnili slavnostního ceremoniálu, během kterého si jejich dcera Kateřina převzala maturitní vysvědčení. První dáma však opět šlápla vedle, když k černé halence oblékla sukni s motýly a obula ploché balerínky. Rozevlátá sukně Ivaně opticky zvětšovala spodní partie a nízké boty v kombinaci se 7/8 sukní navíc nápadně zkracovaly nohy. K této příležitosti by byly ideální černé pouzdrové šaty těsně pod kolena, červené sáčko a barevně sladěné doplňky.

    Outfity první dámy.
    Autor: archiv firem, profimedia.cz, blesk.cz

    Šaty - F&F, 599 Kč.

    Sako - F&F, 749 Kč.

    Náhrdelník - Zara, 399 Kč.

    Lodičky - CCC, 1199 Kč.

    Psaníčko - Zara, 1299 Kč.

  • Slavnostní obnovení potoka

     

    Květinový outfit a prapodivné pantofle byly jednoznačně největším módním přešlapem první dámy. Nepovedený outfit přidával Ivaně Zemanové nejenom kilogramy, ale i roky navíc. My bychom ji raději viděly v černém kostýmku, decentní halence a s krémovými doplňky. Nejdůležitější je však, aby si první dáma začala vybírat delší a padnoucí saka, která jí opticky zeštíhlí a budou se hodit téměř ke každému outfitu.

    Outfity první dámy.
    Autor: archiv firem, profimedia.cz, blesk.cz

    Halenka - F&F, 399 Kč.

    Sako - F&F, 799 Kč.

    Kalhoty - Lindex, 699 Kč.

    Kabelka - Zara, 1299 Kč.

    Boty - Humanic, info o ceně v obchodě.

     

Diskuse ke článku
.