Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Luxusní cestování: Zavazadla Calvin Klein za skvělou cenu

28. října 2013 | 11:24
Prezentace klienta |

Chystáte se na podzimní dovolenou nebo už teď sháníte vánoční dárky? Co takhle luxusní zavazadla světové značky, která teď seženete skoro za hubičku.

Záleží na velikosti

Než vyrazíte na letiště nebo na nádraží, pořádně si promyslete, jak velké zavazadlo potřebujete. Na víkend vám postačí zavazadlo o 55 centimetrech, které je tak malé, že si jej můžete vzít i na palubu letadla.

Zavazadla Calvin Klein
Autor: www.italiedoskrine.cz
Na delší cestu, nebo pokud je vás víc, sáhněte po zavazadle o minimálně 70 centimetrech, ale dejte si pozor, abyste se při balení nezapomněli a zavazadlo nemělo více, než je povolený limit. Jinak si budete muset pěkně připlatit.

Nezapomeňte na materiál

Stejně jako velikost, je důležitý i materiál, z jakého je zavazadlo vyrobeno. Mezi nejoblíbenější patří tzv. skořepina, tvrdý a odolný plast. Jejich nevýhoda ale je, že už sami o sobě nějaké to kilo váží.

Zavazadla Calvin Klein
Autor: www.italiedoskrine.cz
Naopak textilní tašky a kufry jsou lehčí a také skladnější, pokud v nich ale budete převážet křehké věci, můžete skoro spolehnout, že je v pořádku nedovezete.

Jestli milujete dokonalou eleganci a nehledíte na nějakou tu korunu, potěší vaše oko kožená zavazadla. Jsou krásná, ale je možné, že vaše oči zapláčí, jakmile vám kufry vyjedou z pásu na letišti nebo jakmile je vyndáte ze zavazadlového prostoru, jsou totiž náchylná k poškrábání.

LUXUSNÍ ZAVAZDLO SI MŮŽETE POŘÍDIT ZDE!