Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

7 módních výstřelků, které by se měly jednou provždy zakázat!

  • Tři ze sedmi trendů, kterým bychom dali doživotní "never more".
    5. srpna 2013 | 06:00

    Jsou věci, které se nám nelíbí, ale nosíme je. A to proto, že jsou módní. My jsme sebrali odvahu a sestavili pro vás našich TOP 7 "trendů", které by měly být rychle zapomenuty. A to co nejdřív. Hlavně pro vaše dobro.

  • Pepto pink

    Růžová vládne na rtech celebrit
    Autor: Profimedia.cz

    S tímto podivným trendem, který je pravým opakem umrlcových promodralých rtů, přišly hollywoodské celebrity. Podle ledově růžové "pepto pink" se pojmenovaly i některé rtěnky. Fajn. Jenomže vídat to v našich ulicích, kdy si spousta z nás ani nenamaluje řasenku bez otisknutí na víčko, je tak trochu za trest.

  • Asymetrii nechceme

    Sukně, Asos, www.asos.com, cca. 1530 Kč.
    Autor: archiv firmy
    Velmi moderní a aktuální je nosit sukně a šaty v asymetrickém střihu. Tedy vepředu krátké, vzadu dlouhé. Ale komu to sluší? Dá se říct, že tento střih lichotí doopravdy jen modelkovským typům. Malé ženy a dívky jsou v něm jaksi "utopené". Prosím, vraťte nám klasiku!
  • Lita shoes

    Lita boty
    Autor: nastygal.com

    Oblíbené lity se taky objevily jako blesk z čistého nebe. Když obujete tyto morbidní boty, můžete začít okamžitě se svým novým kopytem konkurovat všem čertům. Možná si taky díky nim zlomíte nohu, ale co. Hlavní je, že je to IN.

  • Špičáky na rukou

    nehty
    Autor: Shutterstock.com
    Moc hezké. Miluje je hlavně Lady Gaga i Rihanna. Ovšem ve všedním životě vysoce nepraktické. Nejenže vám na vaše "pařáty" budou všichni pohrdavě pohlížet, ale i když se vám to na první pohled nemusí zdát, doopravdy to není hezké. Vraťte se radši k francouzské manikůře.

  • Kalhoty

    Kalhoty
    Autor: Shutterstock.com
    Podle našich mužů jsou velmi asexuální. Ano, možná jsou, uznávám. Jenomže víte, jak jsou pohodlné? Navrhuji tento trend zapomenout ze dvou důvodů: A) Hrozně ho chceme nosit, protože je pohodlnější jak kalhoty, šaty i sukně dohromady. B) Víme, že nám spíš na kráse ubírají, než přidávají. Škoda, bylo nám spolu fajn.
  • Houbový klobouk

    Zpěvačka Rita Ora v retro stylu.
    Autor: archiv firmy
    K moři? Jak je libo. Jenomže do ulic se nehodí. Přehlídneme-li fakt, že spousta lidí ani neví, že je slušnost si klobouk taky občas sundat, musíme konstatovat, že nesluší ani zpěvačce Ritě Oře. Vypadá jako houba. Módní houba.
  • Na vojáka

    Rockerka: zčásti vyholené vlasy dávají prostor kreativitě.
    Autor: profimedia.cz
    Musím se přiznat, že jsem to taky měla. Vyholená hlava, alespoň trochu, je zárukou toho, že vás každý bude obdivovat. Jenomže pak vás omrzí a dva roky, tři roky, čtyři roky... Roste. A vypadá to hrozně. Krátké vlasy trčí na všechny strany a vy je zuřivě poutáte pinetkou. Prosím neholte se. Nikdy. Alespoň ne na hlavě.

    Komerční sdělení

    Hledáte způsob, jak natrvalo zhubnout a zpevnit tělo? Vyzkoušejte kavitaci!

Autor: ema
Klíčová slova:  móda, trendy, krása, outfit, hrůza, ostuda, boty, klobouk, růžová
Diskuse ke článku
.