Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přehlídka příšerných klobouků: Je libo nosit na hlavě hodiny?

9. srpna 2013 | 18:00

V irském hlavním městě Dublinu se stovky dam a slečen zúčastnily módní soutěže. Vítězky získaly zájezd pro dvě osoby do města, které nikdy nespí - New Yorku. Podívejte se na ně.

Stovky žen stály několik hodin ve frontě, aby mohly předvést před odbornou porotou svůj outfit. Soutěžilo se hned v několika kategoriích. Například: nejlépe oblečená žena, nejkreativnější klobouk či nejelegantnější outfit.

Velmi zajímavý model jedné ze soutěžících
Autor: profimedia.cz

Nejlépe oblečenou ženou soutěže se nakonec stala Annmarie Blennerhasset (32), která zvolila zelinkavé vintage šaty a smetanový klobouk. Nám v redakci připomíná její klobouk obrovský žampion se zelenou mašlí.

Vítězka prozradila, že si šaty s kloboukem koupila před rokem za cca 1800 Kč. "Neměla jsem příležitost si je někam vzít, protože jsem byla těhotná a teď se celý můj život točí kolem miminka," doplnila vítězka, která se v šatech cítila jako legendární Grace Kelly.

Cenu za nejkreativnější klobouk získala Suzanne O'Brien. Klobouk, který na sobě nesl repliku věže s hodinami, vyráběla společně se svým otcem.

Nejelegantnější outfit na sobě měla Danielle Gingell. Šaty v kombinaci s kloboukem připomínaly zelenou láhev od piva. Přesto se i tato dáma podívá do New Yorku.

Fotografie vítězek i některých zúčastněných naleznete v naší galerii.