Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Super outfit do tisícovky? Móda vás nemusí stát desetitisíce

30. července 2013 | 06:00

Co dělat, když máte zrovna hluboko do kapsy, ale nutně si potřebujete koupit nějaký ten letní kousek? Máte dvě možnosti: Buď šetřit, anebo hledat to nejlevnější.I když to nebylo úplně jednoduché, našli jsme pro vás pár super věcí, které si můžete dovolit.

Máte pocit, že nemáte co na sebe (i když to rozhodně není žádná pravda), nebo se chystáte na večerní akci a řešíte, že byste ji měla oživit něčím zajímavým, jenže ve své skříni máte všechno už dokonale okoukané?

Je pravda, že za tisíc korun si toho nekoupíte zrovna moc. V tomhle případě se budete muset spokojit s dvěma, až čtyřmi kousky oblečení, kdy minimálně jedna z nich bude zřejmě doplněk. Jiné to je, když vyrazíte do obchodů, kde mají i 70% slevy. Ale my jsme zapátrali v klasických řetězcích.

Do horka za 996 Kč
996 kč
Autor: Archiv firem

Dlouhé letní splývavé maxišaty bez ramínek v příjemné modré barvě. Proč ne! Ty seženete za sympatických 398 korun. K nim můžete obout růžové sandály za 349 korun a na hlavu ochránit proti slunci stylovým a výrazným kloboukem. Ten seženete za 249 korun.

K vodě a na výlet? 915 Kč
915 kč
Autor: Archiv firem

Ultramoderní mini kraťasy s indiánským vzorem nestojí majlant. Ty, které jsme pro vás vybrali, seženete za 379 korun. Co k nim? Rozhodně už ne nic vzorovaného. Zkuste třeba trendy košilovou vestu s uvázaným uzlem (298 Kč) a jako doplňky dřevěný náramek (159 Kč) a jednoduché mentolové náušnice za 79 korun.

Jako v bavlnce za 1044 Kč
1044 kč
Autor: Archiv firem

Obyčejné tričko s potiskem americké vlajky stojí 148 Kč. Skvěle bude ladit s šedými kalhotami s nízkým sedem. Super k celku budou vypadat páskové sandály s leopardím potiskem a kontrastním neonovým páskem (399 Kč), pilotky (199 Kč) a zlaté náramky (199 Kč).

Autor: Eva Dvořáková