Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vychytané podzimní outfity: Buďte svůdná a elegantní!

27. září 2012 | 07:53

Šaty, boty na klínku a sako, i když venku není dvacet stupňů? Že se kulich, šála a svetr nedají obléknout elegatně? Ale ano! A my vám ukážeme jak.

Kulich, šála a svetr? Jde to!
Vyzrajte na podzim elegantně!
Autor: Archiv firem

(svetr New Yorker, 619 Kč, Kulich 179 Kč, šála 249 Kč oboje Lindex, Kabela DKNY info no ceně v obchodě, boty s kožíškem Keds, 2950 Kč)

Pokud na vás padlo nějaké nachlazení, necítíte se dobře, máte svoje dny a nebo prostě nemáte náladu ráno vymýšlet složitý, ale přesto dobře vypadající outfit, nezoufejte. K dokonalosti postačí obyčejné (mohou být i zateplené) leginy, nátělník, či bavlnění triko s dlouhým rukávem a na něj zlatý svetr s flitry. Na hlavu nasaďte kulich v hořčicové barvě a v té samé dolaďte i šálku. Základem jsou pak pohodlné, teplé boty s kožíškem a elegantně vypadající kabelka!

Červeno černá sexy diva!
Vyzrajte na podzim elegantně!
Autor: Archiv firem

(triko Lindex, 249 Kč, sukně New Yorker, 489 Kč, kabelka DKNY, boty Melissa, sako Esprit, info o ceně v obchodě)

Chystáte se na schůzku? To, že je venku dvanáct stupňů vás přece nemůže rozházet. Teplé silonky dnes najdete už v každém druhém obchodě a pokud ze skříně vytáhnete károvanou sukni, obyčejné tričko s krátkým rukávem (krajka je sexy), zajímavé, černé sako, máte vyhráno. Červená kabelka a krásně rudé boty na klínku vám zajistí komfort a skvělý pocit po celý den.

Autor: Eva Dvořáková