Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mějte nožky v teple! Nejhezčí boty na podzim a zimu

23. října 2012 | 08:38

S kožíškem, nebo bez, kožené, nebo textilní, na podpatku, nebo na klínku? Všechny jsou "in". Nejdůležitější ale je, udržet nohy v teple. Přinášíme vám koktejl těch nejhezčích bot, které vás stoprocentně zahřejí.

Rozhodly jsme se pro vás vybrat boty na každou příležitost. Prioritou číslo jedna, kterou bychom měly mít vždycky na paměti je, abyste byly v teple. A to nejen, co se bot týče!

Kdo by totiž stál nepříjemná onemocnění chřipkou začínaje a zánětem močového ústrojí konče. Je daleko lepší předejít jim kvalitní a zároveň módní a funkční módou!

Důležité také je, co je vám vlastně pohodlné. Musíte mít do práce boty na podpatku, či klínku a obáváte se, že elegantní a zároveň teplé boty je naprosto nesourodá kombinace! Ale co vás nemá!

Hlavně elegantně
Kvalitní a teplé boty jsou základem v podzimním botníku!
Autor: Archiv firem

 

Pohodlí nadevše

Podpatky nejsou nic pro vás, a akorát byste si na nich zlomila nohu? Jste akční, ale přesto chcete vypadat dobře? Není problém. Módní řetězce i pro vás připravily velmi bohatou nabídku. Stačí si akorát vybrat materiál, styl a hurá do ulic!

Kvalitní a teplé boty jsou základem v podzimním botníku!
Autor: Archiv firem

 Funkčně a v teple!

Trávíte čas s dítětem na hřišti, potřebujete pohodlné boty na vycházky, nebo prostě jen netoužíte po módních výstřelcích a chcete mít kousek, který je hlavně praktický a užitečný? Pak si vyberte z toho, co jsme vám připravily do této koláže!

Kvalitní a teplé boty jsou základem v podzimním botníku!
Autor: Archiv firem

 

Autor: ema