Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Udělejte si domácí pleťové lázně, je to snadné

22. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Nemáte čas běhat na kosmetiku, ale vaše pleť je po zimě vysušená, zašedlá a křičí o pomoc? Pak si připravte své vlastní domácí pleťové lázně, které můžete vykouzlit během několika minut…

Celý den jste na nohou a po práci již na návštěvu kosmetického salonu čas rozhodně nezbývá. Před tím, než se svalíte do postele a budete odpočívat, si nezapomeňte udělat čas jen pro sebe. Kromě správného odlíčení je totiž prospěšné své pleti jednou za čas dopřát pořádnou hydratační a omlazující péči, po které bude pokožka opět mladistvá, svěží a zářivá. Jak na to? S kosmetikou Manufaktura a její edicí Sedmikráska to je hračka.

Autor: Manufaktura

PROČ PRÁVĚ SEDMIKRÁSKA?

Sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na organismus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť. A teď si těchto skvělých účinků můžeš užít i ty. Dopřej své pleti hydratační a omlazující pleťové lázně za pomoci peelingové masky, hydratačního fluidu, olejového elixíru a omlazujícího séra české značky Manufaktura. Všechny produkty jsou doprovázeny bezalergenní něžnou vůní evokující pocit čistoty a nevinnosti.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Manufaktura

OMLAZUJÍCÍ SEDMIKRÁSKOVÉ PLEŤOVÉ LÁZNĚ KROK ZA KROKEM

Nejprve vmasírujte krouživými pohyby do pleti peelingovou hydratační masku s kyselinou hyaluronovou, zbavíte  ji tak odumřelých buněk a nečistot. Masku nechte 5 minut působit, výsledkem bude jemná a báječně hydratovaná pleť. Poté aplikujte lehký hydratační pleťový fluid s jojobovým olejem, který udržuje v pleti tolik potřebnou vláhu a předchází jejímu stárnutí. Následně jemně vmasírujte unikátní pleťový rostlinný olejový elixír s koenzymem Q10 a cennými oleji, který pleť zvláční, vyživí, regeneruje a brání její dehydrataci. A na samotný závěr dopřejte revitalizační a zpevňující péči jemnému okolí očí a rtů za pomoci omlazujícího séra pro okamžitý i dlouhodobý liftingový účinek.

Autor: Manufaktura

A je hotovo. Pleť bude jásat a odvděčí se vám svěžestí, hebkostí a zářivou krásou. A to se vyplatí, co myslíte?

Produkty pro omlazující sedmikráskové pleťové lázně seženete v prodejnách Manufaktura a na www.manufaktura.cz.