Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zdobení klínu je IN: Vyzkoušejte kamínky nebo dočasné tetování

  • 25. ledna 2017 | 12:00

    Valentýn se blíží! ať už tento svátek zamilovaných slavíte, nebo ne, nikdy není na škodu partnera překvapit. Ostatně novinky v sexu jsou kořením každého vztahu. Světové celebrity propadly trendu zdobení klína. Jaké jsou vaše možnosti v této oblasti? Nechala byste se ozdobit, nebo vám to přijde úplně zbytečné?

  • Holit, nebo neholit?

    Autor: shutterstock

    Podle sexuologa Petra Dvořáčka je věc holení nebo neholení přirození u žen jen otázkou vkusu, zvyku. „V osmdesátých letech se vyholovaly jen prostitutky anebo to byl požadavek partnera, který měl prostě na tehdejší dobu nestandardní choutky,“ komentuje. V dnešní době ale považuje upravený klín, minimálně v oblasti bikin, za samozřejmý 90 procent žen.

  • Opticky zeštíhlit? Proč ne!

    Autor: shutterstock.com

    Většina žen si podle průzkumu upravuje své intimní partie do tvaru tenké čárky. Není divu. Zástřihem klína totiž můžete opticky zúžit širokou pánev nebo zamaskovat vyklenuté bříško, stačí jen zvolit ten správný střih. Ideálními tvary, pokud potřebujete zeštíhlit jsou: blesk, obdélníček, úzká čárka a vůbec dlouhé úzké tvary.

  • Experimentujte s tvary

    Autor: shutterstock.com

    Vyrajcovat svého partnera můžete také netradičním tvarem. Například obrazcem ve tvaru srdíčka, mašličky, hvězdičky nebo vykrojením ve tvaru polibku. A nebojte, nemusíte si lámat hlavu, jak si budete složitě doma v koupelně vytvářet v klíně hvězdičku, dnes jsou k dostání speciální šablony, díky kterým si ji vytvoříte raz dva. Nekoupíte je nikde jinde, než v sex-shopech a stojí okolo 300 korun.

  • Všechny barvy duhy

    Autor: shutterstock

    Připadají vám tmavé chloupky nudné, chcete být blondýnkou či zrzkou úplně všude nebo naopak chcete svého partnera elektrizovat jasně růžovou? Všechno je dnes možné. Nabarvit se můžete nechat v salonu, mnoho kosmetických a kadeřnických salonů se genitální grafikou začalo zabývat, nebo to můžete zkusit doma. Rozhodně se ale vyvarujte použití barvy na vlasy, která je pro intimní partie příliš agresivní! Raději si pořiďte speciální produkt určený právě pro váš klín.

  • Tetování ano, ale jen dočasné

    Autor: iStock.com

    Vyzdobit svůj klín můžete samozřejmě i když jste dohladka oholená. Ideálním způsobem je tetování. Pokud ale nejste drsňačka, raději nevolte to opravdové. Právě v těchto partiích by vás mohlo velmi brzy přestat bavit. Ideální volbou jsou proto nalepovací tetování. Ta seženete v mnoha designech a barvách, od černé po zlatou a snadno se jich zbavíte ve sprše.

  • Piercing jen pro otrlé

    Autor: iStock.com

    Genitální piercing není žádnou novinkou a ti, kdo ho mají, si ho nemůžou vynachválit. Údajně jsou vaše intimní partie doplněné o šperk ještě citlivější, než tomu bylo před tím. Ovšem sebrat odvahu na to, abyste si šli za plného vědomí nechat propíchnout genitálie jehlou, to asi každý z nás nedokáže. Možnost to samozřejmě je, ale rozhodně ji dobře zvažte.

  • Vajazzling je in

    Video se připravuje ...
    Ozdobte svoji vaginu! Chloupky jsou out, frčí kamínky a obrazce • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

    Zdobení vaginy, neboli vajazzling, není žádnou horkou novinkou. V USA s ním přišla herečka Jennifer Love Hewitt už zhruba před čtyřmi lety, když se vyrovnávala s ošklivým rozchodem. Místo aby se cpala zmrzlinou a chodila v slzách, teplácích a s umaštěnými vlasy, vzala to za opačný konec, a to doslova. Nechala si totiž svůj klín ozdobit kamínky.

    Aplikace je, na rozdíl od piercingu nebo tetování, naprosto bezbolestná, protože ornamenty se na kůži kreslí henou a kamínky se lepí pomocí hypoalergenního lepidla. Z toho ale také vyplývá, že tato ozdoba je pouze dočasná. Při správné péči vám obrázek na kůži vydrží zhruba deset dnů. Musíte si ale dávat pozor, aby se vám kamínky neulouply například při tření o džíny, a také při sprchování je lepší místo s kamínky překrýt fólií. Cena se odvíjí od toho, pro jaký obrazec jste se rozhodla. Zaplatíte za něj tak zhruba 500 až 2000 korun.

Autor: red
Diskuse ke článku
.